Sprieguma atsauce ADC

A

aifi

Guest
Hi visiem .. Man vajag jūsu palīdzību attiecībā uz šo: Man ir paredzētas sprieguma atskaites ar 1.3ppm / C virs temperatūras no -50 līdz 125. spriegums atsauce uz tipisku stāvoklī ir aptuveni 1.183V. varētu kāds man pateikt, kā lai noteiktu precīzu izšķirtspējas mazliet par ADC kas ir saderīgs ar sprieguma atsauces. paldies

1,183 ir četras nozīmīgas skaitļi decimālzīmei. Jums ir nepieciešams, lai varētu rēķināties vismaz ar augstu bināro. Mēs meklējam nākamo zemāko jaudu 2. Tas ir 1024 = 2 ^ 10. Tad, ja mēs aizpildīt visus bitu pozīcijas ar 1 's mēs varam rēķināties ar 2047. Jūsu ekrāna izšķirtspējai jābūt 10 bitiem minimums. Tas rada virkni 2.047 V decimālzīmei. Ja jums ir nepieciešams lielāks diapazonā, tad jums ir pievienot vēl mazliet izšķirtspēju. Katrs papildu mazliet dubultojas savu diapazonu.

1024 = 2 ^ 10.
Labais.
Tad, ja mēs aizpildīt visus bitu pozīcijas ar 1 's mēs varam rēķināties ar [COLOR = "red"] 2047 [/COLOR]
Nē. B'1111111111 = 1023 [COLOR = "Sudraba" ] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 18:47 ---------- Iepriekšējais amats bija 18:20 ---------- [ / SIZE] [/COLOR]
... sprieguma atsauce ar 1.3ppm / C virs temperatūras no -50 līdz 125. spriegums atsauce uz tipisku stāvoklī ir aptuveni 1.183V.
Vēl viena pieeja: konstante (taisni) TC no 1.3ppm / C virs 175K temp. diapazons varētu mainīt savu sprieguma ref. ≈ 0,27 mV. Kā temp. atkarība droši vien ir parabolisks, jūs varētu sagaidīt volt.ref. maiņa par ± 1/4 no šīs vērtības vai ± 67μV, jūs nevēlaties to mainīt LSB, tāpēc šī vērtība ir mazāka nekā 1LSB, teiksim ½ LSB. Pēc pilnas skalas (EG) 2.5V, kāda 15bit ADC s LSB būtu 76μV, lai jūs varētu teorētiski sasniegt 14 līdz 15 bit izšķirtspēju ar tik labu sprieguma atsauces.

Neviens arguments ar izmantojot vairāk bitu. Es tā domāju iet uz augšu līdz nākamajam lielāku jaudu 2, tad atņemt vienu. Nākamais augstākais spēks 2 ir 2048 (2 ^ 11). Kas padara 12 bitiem. Atņemt vienu. 2047. Kas izrādās 11 bitu piepildīta ar tiem. Es būtu teicis 11 bitiem. Tad mums ir 2 ^ 10 + 2 ^ 9 + ... + 2 ^ 1 + 2 ^ 0. Es aizmirsu saskaitīt 0 bit. Man bija pareizi teikt 10 bitiem ir pietiekama. Es zaudēt šo vienu.

Sveiki visiem .. Man vajag jūsu palīdzību attiecībā uz šo: Man ir paredzētas sprieguma atskaites ar 1.3ppm / C virs temperatūras no -50 līdz 125. spriegums atsauce uz tipisku stāvoklī ir aptuveni 1.183V. varētu kāds man pateikt, kā lai noteiktu precīzu izšķirtspējas mazliet par ADC kas ir saderīgs ar sprieguma atsauces. paldies
Es teiktu, ka Rezolūcija no ADC nav atkarīga precizitāti atsauces. precizitāte no ADC dara. Keith.

Paldies visiem .. Man ir pievienots simulācijas rezultātu sprieguma atsauces. Erikl, es joprojām dont saprast, kā jūs aprēķināt + -1 / 4 changes from 0.27mV variāciju. varētu lūdzu, paskaidrojiet man bāzi par pievienoto simulācijas rezultātā? Paldies

Erikl, es joprojām dont saprast, kā jūs aprēķināt + -1 / 4 changes from 0.27mV variāciju. varētu lūdzu, paskaidrojiet man bāzi par pievienoto simulācijas rezultātā?
Tas bija tikai domāju, kā aprēķina piemērs. Jo es nevarēju zināt, ja Jūsu TC = 1.3ppm / C bija vidējais, typ. vai maks. vērtība, es vienkārši ņēma ± ¼ Jūsu norādītā TC reizināts ar doto temperatūru diapazonā Calc. piemērs.

Hi guys, lūdzu, varētu kāds aizpildiet visus zemāk diskusiju? 1) Kāpēc no sprieguma atsauces izmaiņas visā temperatūras diapazonā, ir mazāks nekā VLS, vai VLS / 2? Es varētu domāt, ka visa ķēde datu pārveidotāja (pastiprinātājs, salīdzinājuma utt ...) cieš svārstības virs temperatūras, kāda attiecīgi rada kompensācijas mehānisms starp sekām. Kāpēc es esmu nepareizs? 2) Es nesaprotu, kāpēc tur ir tas garantē precizitāti 100 UV virs temperatūras diapazonā, ja pēc izgatavošanas procesā, sprieguma references mainās daudz vairāk, jo mainīgumu procesa bažas. Piemēram, vairāk nekā 20 mV. Lai sasniegtu mazāk nekā 500 UV precizitāti, tam būtu nepieciešama apgriešana shēmu slēgums ar daudziem bitiem (piem. piecpadsmit biti nodrošinātu 500uV). 3) Vai es, ka visi sprieguma references shēmas, ADCS ar ENOB ap 14 vai 15 bitu izmanto bitus apgriešanas? Paldies, Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back