spoks simulācijas jautājums??

X

xiongshoufen

Guest
kāds man pastāstīt, kā to izdarīt vairākus stūri rēgs saskarnes simulators vienu reizi, liels paldies !!!!!

isnot kas maina darbu.? spoks var izlasīt hspice netlist, ja jūs izvēlaties šo fuction

Hi, Cadence Analog Mākslinieks ir iespēja "Corners" par stūra analīzi. Tas darbojas kā sarežģītāka parametru analīzi. Jums nepieciešams defind ceļu jūsu stūra modeļiem un palaist Stūri analīze. Tā rezultātā jūs saņemsiet komplektu līknes dažādām stūriem. Open "Analog Design Vide" logā izvēlieties "Tools", "Corners" un saņemt "Corners Analysis" logu. B / Rgds

[Quote = xiongshoufen] kāds man pastāstīt, kā to izdarīt vairākus stūri rēgs saskarnes simulators vienu reizi, thank you very much !!!!![/quote] Es gribu zināt, kur var izmantot "stūrī"?

tas ir arī attiecībā uz SpectreS. Es gribu zināt, vai Monte Karlo analīze ir iespējama SpectreS? Paldies jau iepriekš. - Srivats

Gan Monte Carlo, un Corner analīze ir iespējama Spectre, ja jums ir artist_statistics licence. Analog Design Vide logā būs iespējas stūrītis analīzes un Monte Carlo simulācijas, saskaņā ar "Tools" izvēlnes. In stūrī analīzi, jums ir nepieciešams, lai uzstādītu ceļa jūsu tech failu PDK (procesa Development Kit), kurā ietverta visa savu modeli failus. Spektrs automātiski realizēt stūriem, kas atrodas savu modeli failus un sniegs jums šajās jomās. Jums nepieciešams iestatīt temperatūru katrā stūrī un speciālo simulācijas zemes gabalu, ja tādi ir nepieciešami. Uzstādīt citas analīzes, kā ierasts, ADE logu un modelētu. Monte Carlo, jums givethe ceļam Monte Caro procesu failu un iestatītu, cik iet un arī iestatīt opcijas tīrīt procesu vienatnē vai procesu kopā ar temperatūru. Rezultāti Monte Carlo, un Corner analīzi var uzskatīt arī histogrammas. - Radigital

ADE -> Tools -> Corner, tad slodze PCF failu un pievienot mērījumus..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back