spirālveida antenas barības microstripline: Steidzami

K

kaandee

Guest
hi friends Es esmu jauns, lai CST MWS. Man ir izveidojuši vienas grupas spirālveida antenas un barības microstrip līniju, kā parādīts zemāk. Man frekvences VS S parametrs grafikā nav pareizi vienu. Es nezinu, kāpēc tā ir. Es vēlos saņemt frekvences VS starojumu grafiku un biežumu VS returnloss grafikā. Kā es varu saņemt to, izmantojot CST. plz var kāds man palīdzēt ?.... Kāds ieteikt man ... kā var izmantot microstripline barošanā spirālveida antena. Vai tas ir pareizs, kas man ir izmantoti turpmāk. Man ir izmantoti pārvades līnija kalkulators, lai atrastu parametrus pamatnes un microstrip līniju

Pievienojiet savu modeli - tā būs vieglāk pārbaudīt, kāda ir problēma

hi i ir pievienots manam modelim šeit ..... es esmu, izmantojot CST MWS 2008. Es vēlos saņemt starojuma veidiem ... es nezinu, kā to izdarīt ... PLZ help me .... man ir problēma ar microstrip līniju barošanu .... bcoz frekvences VS S parametrs grafikā nav pareizi one ... PLZ palīdziet man ... kā es varu saņemt pienācīgu one .... Paldies

sveiki kaandee, no S11 mēs varam redzēt, ka jūsu antena nav izstaro. Normālā veidā, lai pabarotu spirāli antena ir uz centru barības koaksiālo zonde no apakšas. Veidā jūs barošana ir neparasts spirālveida antenas. Vai esat modelētiem papīra vai tas jums izdarīt pats? mēģināt grunts barību centrā un pēc tam salīdzināt rezultātus. Arī augšupielādēt papīru ar kuru jums ir salīdzināt rezultātus. Best of luck Praful

hi jebkura struktūra ir kādi dokumenti un dizaina modelis plāksteris / spirālveida antena baro microstrip līniju. ja jums ir vai jūs varat to nosūtīt uz manu pastu: kallyany@gmail.com Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back