Spirālveida antena Design ar HFSS

P

ping-pong

Guest
HI [align = justify: bc8cce13fa] Vai kāds man pateikt, ir spirālveida antena ir piemērota dizaina un frekvenču diapazonā no 8-9 GHz. Es lietoju 4nec2 par dizainu antenas, bet kā es varu dizains spirālveida antenas par šo programmatūru, nav rokasgrāmatas vai konsultācijas, kas saistītas ar šo programmatūru. Var u arī, lūdzu, pasakiet man saiti no kur i var iegūt šo pamācību vai rokasgrāmatu. [/ Align: bc8cce13fa]

Mēģiniet izmantot jebkuru citur rokasgrāmatu un uzzināt par 4nec2 piemērus. Spirālveida struktūra var builded rokasgrāmatu, y, taču tas ir ļoti grūti. Labākais veids ir izmantot sarežģītas konstrukcijas bulider (viņš ir 4nec2/exe mapē un nosaukumu ar build.exe). Patch, Plane, Box, cilindru un parabola var modelēt ar šo programmu. Gada 8-9Ghz spirālveida antena ir ļoti maza un ļoti grūti precīzi realizācijai. Neaizmirstiet impedance transformators atbilstību, lai 50 ohm.

Es ieteiktu jums mēģināt atrisināt to CST, HFSS, FDTD!

Hi galda tenisu, man lieta, ka jūsu problem.I pievienoto failu, kurš viegli aprēķināt Helical antennas.If jums paradis precīzāku aprēķinu, jums ir jāizmanto HFSS un CST, uc

hi, i nedomāju, ka spirālveida antena ir laba izvēle par 9 Gig. Tas ir atkarīgs no pieteikumu, bet jūs varētu apskatīt .... piemēram, "coffe var" antena, kas arī ir vienkārša, lai veidotu. Jūs varat simulēt to ar 4NEC2. VAI, jūs varētu domāt pie raga. Tas ir atkarīgs no jums. Regards

Es redzēju rakstu mikroviļņu žurnālā. Viņi spirālveida antena, izmantojot LTCC par 900 un 1800 MHz. I dont zināt, ka izmantojot to pašu metodi, to var izdarīt, 8 GHz, vai ne

Spirālveida antenas ir ļoti platas joslas. Vienīgā problēma ir tā, ka to gaismas staru kūli mainās laika frekvenču diapazonā, un to var sadalīt lielas cilpas un pat iet perpendikulāri spirāles ass dažas frekvences.

Ja vēlaties, dizains spirālveida antena varat palīdzēt ar 7 Matlab, arī es piešķiru calc, kas bija noderīga man, bet vislabākos rezultātus, jums ir nepieciešams MatLab! David

Hi guys, var kāds atsūtiet man informāciju par Helical Array dizains? Paldies

ko diffrenice starp plāksteris antena un gliemezis antena?

hi, Es meklēju pārdevējs, kas varētu piegādāt gliemezis antena ar

kāds palīdzēt ar 433MHz spirālveida antena dizains? Thanks a lot!

[Quote = difilter], ko diffrenice starp plāksteris antena un gliemezis antena? [/Quote] ģeometriju, ir dažādi. Helix antena ir platjoslas īpašības, citādi plāksteris antena hasn't. Regards,

kāds palīdzēt ar 433MHz spirālveida antena (NMHA) dizains? Thanks a lot!

[Quote = clioo] kāds palīdzēt ar 433MHz spirālveida antena (NMHA) dizains? Thanks a lot [/quote]! Pls skatiet Antenas mācību grāmatu, piemēram, Krauss vai Balanis. Spirālveida antenas konstrukcija ir aprakstīti tur .... :)

[Quote = man_arief] [quote = clioo] kāds palīdzēt ar 433MHz spirālveida antena (NMHA) dizains? Thanks a lot [/quote]! Pls skatiet Antenas mācību grāmatu, piemēram, Krauss vai Balanis. Spirālveida antenas konstrukcija ir aprakstīti tur .... :) [/Quote] Kraus vai CST!

Var izgatavot helicies ka jādarbojas Ku band samērā viegli. 9 GHz jāiesniedz nekādu problēmu, bet, ja neesat strādājis tur, pirms saņemt palīdzību ar savienotāju un elektropārvades līnijas izvēli. Antenas, Johm Kraus ir plaša sadaļa ir veltīta šāda veida af antenu (un daudzi citi, kā arī). Es viņu redzēju iepriekš ieteiktās.

Izmantojiet Kraus grāmata, un CST Mikroviļņu studija. Nezinot neko par vītnes, man bija paredzēts viens, celta CST, un simulēta vienā dienā. CST ir apbrīnojami vienkārši lietojams. IVE mēģināja WIPL-D, HFSS, un COMSOL. CST FTW. Arī starp reflektoru plāksni un pirmo kārtu spirāles sākuma atstarpes ir jābūt (0,12 * viļņu garums). Šī formula pārņēma mani, bet atrast, un man deva vislabākos rezultātus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back