Spikes ir konveijera ADC posmā

M

moisiad

Guest
Hi all

Man ir pabeigts dizaina pamata S / H posmā 1.5Bit konveijera ADC pārveidotāja (VDD = 1V, Fclk = 40MHz, Ievades signāla šūpoles 0.25V-0.75V).
Pēc simulācijas Es esmu ievērojis, ka tad, kad ieguldījums ir kvantizēto, izņemot ar produkcijas i soļus iegūt tapas laikā no pulksteņa pārejas, kuras var būt tik liela kā 50-60mV.
Is this normal?Tas ir tāpēc, slēdžu, kondensatoru tīklu vai sakarā ar OPAPM (salocītā cascoded)?

Pateicība

S / H switch izmantot "fiktīvu Mos" var tiešām samazināt maksu injekcija, es kādreiz lietot 1 / 2 izmēra manekens Mos siwtch, taču simulācija sitll ir maksas injekcija

varbūt neliels slēdzis W / L samazināt, kā arī samazināt parastic Cap, lai samazinātu pulksteņa feedthrough

Jūs varat mēģināt CMOS slēdzi.
tur nav iespējas atcelt maksu injekcijas.
sveicieni

Jūs varat izmantot "grunts paraugu ņemšana" metodi, lai novērstu maksājumu injekcijas.

Thank you all for your help.

Man ir pieņēmusi gandrīz visus jūsu ieteikumus (CMOS slēdži, apakšējā platē izlases fiktīvu tranzistoriem), bet unfortunattely nebija būtisku improvenment.

Tomēr es esmu jautājums, ja, ka tapas ietekmēs kopējo sistēmas veiktspēju vai nē?Man ir aizdomas, ka, ja (vispārēji runājot par SH cilpa ") signāli nav stabils (un izriet no tapas) laikā turiet fāzes tad jebkura tapas radušies laika posmā no parauga pāreja turēt posmā, ir no bažām.Am I wrong?

Paldies par jūsu interesi

Var palaist. Tr analīzes.
input sinusa vilni and dump izejas datus FFT analīzi.
Jā, patiesībā lielākā daļa tapas neietekmē sistēmu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back