spiediena sensoru mikrokontrolleru

A

anju420

Guest
man ir adp5100 spiediena sensors ar izejas spriegumu diapazonā no 0,45-4.5V (100kPa) jautājumiem: 1. Vai ir kāds vienādojumu, lai pārvērstu spiedienu spriegumu? 2. Kā es varu saskarne to MSP430 mikrokontrolleri? būs izmantojot sprieguma sekotāju maršruta, pa kuru 16bit ADC to darbu? kādi ieteikumi par to, kas ICs izmantošanu / shēmas?

Es nevarēju atrast datu lapu ierīces. Ja produkcija pretestība sensors ir augsts, tad jūs varat izmantot opamp kā vienotību iegūt pastiprinātājs (bufera), lai A / D darbojas pareizi. Ja jūsu A / D diapazonu nevar strādāt, līdz 4.5V, tad jums ir pievienot spriegumam dalītāju banku bufera izejas, lai samazinātu spriegumu, pirms barošanas / D ievadi. Alex

Man ir pievienots datu lapu ar sensora ... uzņemties es esmu imitē izejas sensora ... ļauj teikt savu šīs shēmas, ir šādi: i dod 0 4.5V signālu opamp (OA365), kas ir saistīti, kā vienotību iegūt amp ... produkcija opamp ar + IN un ADS8326 kas inturn savienots ar JTP. būs šis dara? citas alternatīvas ICs esmu izvēlējies, jo tie i izvēlējās ir dārgas? arī, kas apm mans pirmais vaicājums ... Kā es varu pārvērst spiediens kPa, lai spriegums šis sensors? mans pieteikums ir asinsspiediena kontroli.

Man nekad nav izmantots spiediena sensoru, bet datu lapu, ir grafu lapā [PIEVIENOJIET = CONFIG] 53393 [/PIEVIENOJIET] Saskaņā ar grafiku spiediens ir 0.5v for-100kPa 4.5V par 100kPa tik 2.5V ir 0, var izmantot (Vmeasured-2.5) * 50 (kPa), lai, veicot mērījumus spriegums ir 0,5 tā dod 0,5-2,5 =- 2 * 50 =- 100kPa, mērot spriegumu 2,5 tas dod 2,5-2,5 =- 0 * 50 =- 0kPa mērot spriegumu ir 4,5 tā dod 4,5-2,5 = 2 * 50 = 100kPa Jūs varat izmantot ārējo / D no vienas jūsu MCU, tas ir atkarīgs no precizitātes, kuru vēlaties. Alex

mana sensora rādījums pretestība ir 50ohms ... Tāpat kā es teicu, man ir nepieciešams, lai modelētu šo signālu ... tāpēc es domāju, es varētu izmantot funkciju ģenerators, lai dotu signālu svārstās no 1 līdz 10kHz ar amplitūdu mainās 0,45-4,5 V .. es varu dot šo signālu tieši uz iekšējo opamp ar MSP430, kas darbojas sprieguma sekotāju, un pēc tam konfigurēt opamp sniegt produkciju ar iekšējo adc12 un MSP430

hi, ir u doin asinsspiedienu projektu? ja jā var u dalīties ar mani, Wat punkts pieprasa un ur circuit design .. THX! vai u var e-pastu uz mani (register.account @ hotmail.com) jebkura ur palīdzība ir daudz appreciated!. Pašlaik im projektēšana asinsspiedienu aparatūru, izmantojot PIC, un parādīt, izmantojot datoru Ikviens ir laipni atstāt mani dažus komentārus. Paldies: smaids:: ņirgt!:

Izmantojiet LM30 op amp, kas ir lineāra un precīza. Kā saskarne starp spiediena sensoru un ADC. Nobīde var sniegt šis 0.45vdc annuling līdz nullei.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back