Spektru ciparu līmenī.

D

dkumar

Guest
HI! Lūdzu kāds atrisināt manu problēmu atrast spektra loģikas līmeņa datiem forma ADC output.I esmu faktiski testējot RF mikroshēmu, kur es Savu ieguldījumu deva sine vilnis un iegūt izejas formu LDC novietots beigās uztvērēja ķēdē. Bet, lai apstiprinātu tā pareizu funkcionalitāti man ir nepieciešams, lai atrastu spektru šo tā iegūtā digitālā levels.I zinu, man var būt nepieciešams veikt dažas math bet, lūdzu, ja kāds var likt nedaudz informāciju par to matemātikas man ir jādara, lai saņemtu spektrs, tai būtu liela palīdzība. Meklē palīdzību. Paldies jau iepriekš. -DK

Lūdzu atrisināt manu problēmu, ja daži viena ir kāda ideja par iepriekš minēto problēmu .... Tās ir ļoti steidzami ... Raugoties Doe atbilde-DK

Vai ir iemesls, jūs nevarat izmantot FFT apskatīt spektrs? Dave

Patiesībā ADC produkcija ir 4 bitu I un Q component.Say Q ir viss nulle, un es ir 4 bots binārā izeja. Tagad kā es atrast FFT šīs bitu plūsmā. Matlab? Es domāju usinf ABS (fftX), kur X ir bitu plūsma nešķiet saprātīgi mani. Lūdzu, pasakiet man, kā man vajadzētu darīt. (Ieeja ar Receiver zoda ir MSK modulētie dati vai neregulēts sinusa vilnis.)

Jums ir komplekts 4 bitu paraugi, katrs ar paraugu laiku, vai ne? Jūs varat mērogu tos no 0 līdz 1, un barību, kas stājas FFT (es esmu daļējs izmantojot pwelch sevi). Jums pat nav ar skalu, Jums ir 16 dažādi līmeņi. Kāpēc tas nav saprātīgi? Ieguves precīzu jaudas līmeņi no šī ir mazliet viltīgs, bet ir palicis kā pasākumā students (mājiens, laika domēna jaudas un frekvences domēna jauda ir vienāds) Deivs

Es centīšos palīdzēt 1) U r paraugu dažas analogais signāls teikt x (t) ar dažiem izlases likmi teikt FS (pieņemsim ts = 1/Fs) .. Jāapstiprina par Nyquist kritērijam (gan biežums x (t) un joslas platumu) .. Tagad pieņemsim, ka jūs esat darījuši to pareizi 2) ir 4 bitu ADC ti u ir quantiser un sekojiet līmeni, lai noteiktu 1 un 0 par šo .. tik u būs x (NTS) nāk iekšā. Tagad ļaujiet piemēram u ir 33 KHz atlases likmi .. tāpēc 1 ms u būs 30 paraugi .. ja u ir godīgi ideja, ka ur signālu netālu bāzes joslā vai nerada papildu frekvenču komponents teikt doplera utt tad ko tu dari .. U savākt teikt 4 ms datu .. ti 120 paraugu un spilventiņu 8 nullēm, ka .. pēc tam veikt 128 punkts Real FFT .. ja nav cita signāla klāt .. u atradīs savu FFT virsotni pie freqency no x (t). 3) ja ir kāda cita frequncy u var atrast citas virsotnes arī .. kaut FFT bin .. tad no bin numurs u var atrast frekvenci ...

Es piekrītu priyankguddu ciktāl izmantojot FFT. Taču tā kā jūs izmantojat gan I un Q posmos (no jūsu iepriekšējā amatā es pieņemu, jums paraugs individuāli), Jums būs jādara FFT divreiz. Reizi par I posmā un vienreiz Q posmā. Ideālā varētu pieņemt, ka Q posms ir nobīdīts 90deg bet tas ir tikai teorētisks un kā tādu es veiktu divas FFTs vienkārši pārbaudīt. Priekā Slepkava

MATLAB FFT pieņem sarežģītu datu, lai jūs varētu barot 4-bit kompleksu (IQ) datus tieši FFT. Šis piemērs rada divtoņu komplekss testa signālu, quantizes to aptuveni 4 bitu, tad zemes gabalu FFT. Posms informācija ir pieejama arī FFT rezultātu, lai gan man nav gabals to šeit. [Kods] skaidra; F1 = 17,% signālu 1 biežums F2 = 13,% signāls 2 biežums A1 = 2.5;% signālu 1 amplitūda A2 = 4,5;% signāls 2 amplitūda FS = 100;% paraugu likme N = 100;% dati paraugi signāls = apaļš (A1 * exp (2j * pi * F1 * (1: N) / N) + A2 * exp (2j * pi * F2 * (1: N) / N)); apakšparauglaukumu (2,1, 1); gabals (1: N, reālā (signāls), 1: N, imag (signāls)); komplekts (GCA "YGrid ',' uz '); xlabel (" paraugs "); ylabel (" amplitūda ") ; ylim ([-8 7]);% spektrs = fftshift (FFT (signāla)); freq = FS * (-N / 2: N/2-1) / N, apjoms = abs (spektra) / N; apakšparauglaukumu (2,1,2); gabals (freq, apjoms); komplekts (GCA "YGrid ',' uz '); xlabel (" frekvence "); ylabel (" amplitūda ") [/kods]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back