Spartas 2 vrm modulis

T

toffee_pie

Guest
hi guys

Vai ir iespējams izmantot Spartas 2 kontrolētu VID līmeni vrm modulis?kā arī veikt aprēķinus par dažādu bloku iekšpusē FPGA?

Es būtu meklē ir dažas kontroles pilnvaras stāšanās FPGA - (Vcco)

paldies

Pārliecināts, ka jūs varat darīt jebko, ko vēlaties ar FPGA, kamēr t viņš kodols un IO spriegumi FPGA nemaina šīs kontroles.

labi es iedomāties vrm moduļa "būs", ir mainīt vcco sprieguma un FPGA sprieguma iekšējo sliežu par.

thats kāpēc es jautāt, ja to iespējams izdarīt.

Man ir bijusi dota pretrunā atbildes uz šo un es esmu diezgan sajaukt ...?

Es biju domāšana sargsuni taimeri var izmantot, lai uzraudzītu FPGA darbību un, ja palielinās pieprasījums spriegums ir izdots tas varētu paziņot vrm par sprieguma pieaugumu.

Tas tiešām nav viegls jautājums, lai atbildētu.Kamēr spriegums tiek turēti "juridiskā" darba jomas FPGA, būs OK, bet jūs nevarat mainīt spriegumu ārpus šie ierobežojumi vai ierīces uzvedība būs neparedzamas, un galu galā centrs-funkciju.

Jā, es zinu, spriegumiem padarīt šo mazliet problēma alright.

Vai es drīkstu jautāt, kāpēc vēlaties palielināt spriegumu, pamatojoties uz FPGA darbību?

Tas ir veida dīvaini funkcijas mani.

tās nav īsti dīvaini.tās sakars ar enerģijas patēriņu.

šajā sprieguma līmenī jūs runājat patēriņa elektronika, ja kādreiz kritumu pašreizējā skaita....ilgāku akumulatora darbības laiku

kāpēc sūtīt 2.6volts vai neatkarīgi uz FPGA, kad tā var būt tikai veicot noderīgs uzdevumus, 60% no laika.

30% no laika tas varētu darboties "samazināts" enerģijas taupīšanas līmeni.

Tas ir līdzīgi VRD tehnika Intel izmanto tās pārstrādātāji paziņot sistēmai autobusu uz maiņu darbību.ja CPU atrod vāku slēgts klēpjdatoru tas signālus sistēmā autobusu izmantojot VRD un spriegums ir samazināts nonākšana CPU.

mans tikai atruna par to, izmantojot FPGA šķiet pārāk grūti, jo būtībā digitālās raksturu no tā.1 ATMEL MPU, piemēram, varētu būt vairāk fesible ..?(Uzcelta skatīties suņu taimeris un tā tālāk)

Paldies par skaidrojumu.Vai Jūs pētījusi, sniega būda FPGA no Actel?

http://www.actel.com/products/igloo

Veikt paskatīties uz to, jūs varat atrast daudz interesantu iespēju tiem FPGA, īpaši jo dažas no ierīcēm ir M1 Cortex integrēta ar to matricas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back