SPARTAN-3 F-LUT UN G-LUT

P

pstar

Guest
Hi all, uz Spartan-3 Mums CLB un no katra CLB ir LUTs. Es zinu visas to sastāvdaļas no katra CLB bet katrā CLB ir 8 4 bitu ievade LUTs. Šie LUTs sauc par G-LUT un F-LUT. Es gribu zināt, kas ir iekšā katrā LUT? jo, kad man ir dažādas, piemēram, AB dizaina vai ((ABCD) + (A + B + C + D)) vēl joprojām tikpat daudz vārtu izmantot gan dizains! Tāpēc es gribētu zināt, ko tieši no katra LUT? Es nevarēju atrast nevienu informēšanai ar Spartan-3 datu lapu par iekšpusē šiem LUTs. Vai šie LUTs (meklēt-up tabulu), ir vienkārši bloka atmiņas, kas satur pilnīgu tabula ar visām iespējamām ievades kombinācijas vai kaut kas cits? Ja kāds zina par archtucture šo LUTs lūdzu, let me know. Paldies:) Pouya!

Nav šķēle mystery. Pick DS099.pdf dokumentu (Spartan-3 FPGA Ģimene: Complete datu lapa), no Xilinx vietni un apskatāt lapu Nr 11. Acīmredzot, jūs neesat sarkano visus svarīgos failus:) Sveicieni, Yego

Vienādojumu tulkot uz patiesības tabulas. Tas ir, LUT ir vienkārši meklēt-up tabulu, kas veic ieguldījumu, un saskaņā ar to uzmeklēt tabulas un izvadi 0 vai 1. 4-ievade LUT ir vienkārši 16x1 ROM līdzīgu struktūru. Tātad, laika jūs izmantojat vienkāršu vienādojumu, piemēram, AB vai sarežģītāka therm (kurus līdz 4 ieejas), gan izmantos pilnīgi LUT. Vārti novērtējums ir ļoti aptuvens. Programmatūru tikai saskaitīt LUT, FF, ... izmantot un pārvērst to skaitu vārtiem. Tas neizskatās pēc sākotnēji vienādojumi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back