spēles invalīdiem meitene

K

k_90

Guest
Hi Esmu tika lūgts, lai palīdzētu izstrādāt shēmu, kas palīdzētu severly invalīdiem meitene spēlēt vienkāršu spēli.

Ideja ir tāda, ka ar diviem slēdžiem * bērns varētu sākt spēli (gaismas un skaņas), kas krāsas iet kārta secībā, pārtrauciet to, atcerieties, krāsu un turpināt nospiežot pogu vēlreiz.Pieturvietas tas atkal krāsa viņa domā ir pareiza.Ja tā ir zaļa gaisma un skaņas turpinās, ja ne iešu sarkans turpina secībā.

Tās galvenokārt gaismas un skaņas spēle snap.
* Vienam katrā pusē no galvas.

paldies
Pielikumā pievienoju PowerPoint plūsmas diagrammas uc

Es domāju, ka Mehāniskās dizains un erognomics būs lielākais izaicinājums.Līdzīgi iespējams, though.Ko jūs vajadzīga palīdzība ar?

- Nick

Tas elektroniskās projektēšanas es esmu uztrauc, es nezinu nokalst izmantot mikrokontrolleru (bez programmēšanas prasmes) vai loģiskās izmantojot slēgmehānismi utt.

Es ieteiktu iet uz mikrokontrolleru.
kā jums ir, lai kontrolētu ātrumu iet krāsu, būs vieglāk mainīt, un arī kaut kas cits, kā jūs izstrādāt ierīci.

vienkāršu kontrolieri, piemēram ATMEL 2051 vai 8051 darīs.
kā teica iepriekšējā amatā, tas ir ergonomiku un slēdžu stāvokli un kontroli, var apstrīdēt.

jo jūs esat apmierināti ar šo daļu, mikrokontrolleru darīs darbu labi.

Vai tie ir viegli programmu, kurā valodā?Vai man vajag ārējo componments?Atvainojiet man nav daudz pavediens ...

plānošanai kontrolieris varat izmantot c.
un noteikti vajadzīga ārējā detaļas par šo darbu, ko vēlaties darīt.

izmantot PIC mikroshēmas ļoti maz ārējo komponentu - var programmēt ar C, Basic, Pascal Montētājs visi raganu var brīvi lejupielādēt, bet ar ierobežojumiem kodu lieluma utt piem.Microchip MPLab ir bezmaksas PMP mikro Pascal ir bezmaksas, bez ierobežojumiem, un jūs varat apskatīt Arduino & picduino lai visi visu meklēt stickey iesākumam ar pic microcontrollers un ļaujiet man zināt, ja jūs interesē nepieciešama fotogrāfija ar invaliditāti meitene nav šeit Jūsu uzdevumus, bet palīdzēs, ja meitene ir atspējota

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back