SOT-363 atzīmēta kā 1PC. Var kāds man pateikt, kas tas ir?

G

gli015

Guest
Hi there, Man ir mikroshēmas no DC motor disku, mikroshēmā ir SOT-363 lietošanas, un iezīmējot to liecina: 1pc. I meklēja internetā un neatrada neko noderīgu ... Any help vai ieteikums ir ievērojami appriciated!!

nevaru atrast info par 1pc, pls sūtīt bildes. David Es esmu viens no EDAboard! david@smdok.com http://www.smdok.com ---------------------- ----- mēs piedāvājam pārbaudīt-markingcode, PCB-COPY, mikroshēmu-atšifrēšanas pakalpojuma Mēs sniedzot meklēšanas pakalpojumu smdcodes (pazīstams arī kā markingcode, top zīmi, marķējuma un lietošanas marķējumu). Mūsu datubāzi incluses kodeksus tranzistoru, diožu, TVS, tiristorus, ICS uc Jums būs pārsteigts, lai atrastu daudz iegremdēšanas Komponents "kodu un daudz SMD kodus tiem grūti atrast internetā vai jebkur citur. Ziņa ir tā, ka datu bāze daudzums sagrupējot ar katru dienu. Nomatter vieglu kodu vai apgrūtināta kodu, viss, kas jums jādara, ir ievadīt kodu un meklēt, nevis vākt ikdienas. Kāpēc? Jo mēs, jūsu atbalsta komanda dara jūsu vietā. ---------------------------

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back