SOT-23 apzīmējuma kodu SL

K

karlfoxman

Guest
Es cenšos salabot LCD projektoru un ir atraduši dažas neveiksmīgi sastāvdaļas, man ir 3 pin SOT23 tranzistors, no shematisks tas ir PNP. Var kāds palīdzēt, es meklēja visur.

Ja tas ir FTP, tad tas varētu būt 2SA1571 kaut kas ir uzcelta rezistoriem. Keith [COLOR = "Silver"]. [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 12:48 ---------- Iepriekšējais amats bija 12:47 --- ------- [/SIZE] [/COLOR] Ja tas varētu būt NPN tad tas varbūt SMBTA42.

SL: SOT-23 MCP120T-315I/TT MI Mti0101 Kā jūs varat redzēt, tas nav tranzistors.

Kā jūs varat redzēt, tas nav tranzistors.
Saskaņā ar datu lapu, MCP120 ir četru raksturs marķējumu, kas sākas ar SL. Vajadzētu būt distiguisable.
ir atraduši dažas neveiksmīgi komponentes
Vai jums atrast nodedzinātas daļas?. Labi, viņi, visticamāk bojāts, bet ne vienmēr norāda uz primārā vaina.
no shematisks tas ir PNP
Ja jums ir shematiski, jums vajadzētu būt iespējai aprēķins tranzistors specifikācija.

Tās visas ir daļa no ķēdes, kas sajūt ūdensvada ievadi, un es uzskatu vaina slēpjas iekšpusē kontrolieris IC. Bet tie jānomaina. Kad es esmu mājās es pievienot shematisks attēls. Paldies par atbildēm līdz šim. Es tiešām dont gribu novērtēt kā spriegumiem, ka platība ir ir vairāk nekā 300 pēc tilta taisngrieža. Šie signāla PNP tranzistoriem ir mutuļošana signālus, lai kontrolētu 2 FETs

Gada R105 vērtība var izlemt, vai 200 mA anodstrāva ir pietiekams, lai šo daļu. Es nevar gaidīt vārtu vadītāja tikt bojātas pirms barošanas tranzistors. Vai PFC kontrolieris IC101 nekādu marķējumu vai ražotāja simbols? ST L6561/6562 ir vismaz identisks pinout, kas parasti ierosināti labs minējums. PS: UCC38050/38051 ir tāda pati pinout, apgalvojot, "Rūpniecība Pin Saderība"

FVM pateicoties ļoti daudz par jūsu ieguldījumu šajā jautājumā, es pats neesmu izcili ar elektroniku. Mans tēvs palīdz man ar šo un zina daudz daudz vairāk nekā man, no tā, ko es zinu, R105 un R106 ir pazīmes izbalēšanas ar pop, es iet daudz info par par to. ST L656 * deffo izskatās, it kā tās pareizi. Es domāju, ka vismaz viens no IC bija marķējumu 1H04706.

Ok tagad mēs esam atraduši īsa no krustojuma R103 UN R104 (abi ir 2R2 un tagad ķēde) mērīšanas 27ohm tas varētu nozīmēt rezultātu no PFC (pin 7) ir slikti vai diode D106 slikti vai abus. Es post to, ko mēs redzam.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back