Solid State Relay katastrofa

F

Freddybaby

Guest
Man ir vajadzīga neliela palīdzība šeit .. Man ir sprieguma sensora ķēde, kas ir paredzēts, lai darbotos AC slēdzējs (solenoīda tipa) ja spriegums sasniedz noteiktu slieksni. Šī daļa darbojas naudas sodu, bet AC vilnim uz spoles izskatās briesmīgi. Ļoti izkropļota pie nulles šķērsošanu un top izskatās sasmalcina. Slēdzējs ir arī tērzēja. Es izvēlētos nulles šķērsošanu tipa DSR kontrolēt šo. Jo datu lapā saka, ka tā ir par AC slodzēm. Es arī lasīju, ka nulles šķērsošanas veids nedrīkst izmantot induktīvās slodzes. Es domāju AC slodzes pretestības, bet ir kāds veids, kā noteikt šo, nemainot SSR? Lai sarežģīt visa sistēma darbojas caur izolācijas xfmr kas nedrīkst būt laimīgs, vai nu. Oriģināls dizains izmanto atšķirīgu xfmr un SSR un strādāja lieliski, bet nepieciešams atšķirīgs pārslēgšanas sistēma. PSR datu lapa [Size = 2] [color = # 999.999] pēc 1 stundas 11 minūtēm: [/color] [/size] Nu mana kļūda nedara vairāk pētījumu un ņemot pieteikuma inženieri vārdu par to .. Mainīsies uz SCR tipa (ne TRIAC) un izlases nav nulle šķērsošanas ieslēgt. Nav pārliecināts, vai tas būs pilnīgi atrisināt manu prob bet tā sākums

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back