Soldermask Virs Via

D

damian_s

Guest
Hi all, Es esmu mazliet apjucis soldermask slāņa mākslas paaudzē. Man vajadzētu darīt visu VIaS, uz ko attiecas soldermask vai ne? Paldies.

Segšanai .. Galu galā, jūs nevēlaties aizpildīt VIaS ar lodalvas, do you? Regards, IanP

Hi, ja dēļi ir prototipa un tā joprojām attīstības procesā, tad jums ir nepieciešams atmaskot VIaS testēšanas nolūkā, parasti prototipu dēļi ir unmasked, jo tā ir izstrādes stadijā, un atcerieties, tā nav obligāta .... Un dēļi ir maskē, kad tā notiek masveida ražošanai ar visām iterācijām ir gājusi cauri pirms produkta izlaišanas. Tagad tā pat jums izlemt, vai iet uz masku / unmasking ar? Ceru, ka tas palīdz jums. Uz Ramesh

Kam nav savu VIaS iekļauti maska var ņemt līdzi kādu no šādām problēmām, izmantojot dzīves PCB. Ja ir vilnis pielodēti tas var izraisīt izkausēta lodēt pūst no caurumiem, kas noved pie bojātas VIaS, lodēšanas šļakatas un lodēt bumbiņas utt uz kuģa, kā arī vēlāk koroziju. VIaS aptraipīs un galu galā nerūsē, atkarībā no vides. Tos var shorted kopā kontaktu no citām virsmām. Tos var izmantot, lai pārbaudītu, bet izmantojot, izmantojot testēšanas var izraisīt bojājumus, izmantojot un neto pārtraukuma. Par galaprodukta tas ir labākais, lai segtu VIaS tā veidojot lodēt pretoties Gerber failu neietver VIaS.

Es vēlētos pievienot iepriekš iemesli, ko citi locekļi. Tādā gadījumā, ja BGAs vai uBGAs jums noteikti vajadzētu maska Vias par Gurna vismaz. Izmēģinājuma nolūkā Jūs varat atstāt Vias redzama apakšējai bet produkciju nav laba prakse iemeslu dēļ ar citiem plakātiem. Es esmu pievienojot divas bildes BAD izmantojot lodēt maska dizains BGA. Jūs varat skaidri redzēt neattiecas uz VIaS var novest pie visa veida problēmas. Majnoon

Hi, Kad PCB ir deisgn un attīstības procesā, tad mērķis unmasking Vias ir testēšanas PCB, pirms gala produkta izlaišanas. Kā cyberrat saka, kāpēc viens jāiet uz viļņu lodēšanas laikā PCB vēl projektēšanas procesā? Lūdzu, paskaidrojiet. Un lielākā daļa no uzņēmuma parasti atmaskot caur testēšanas nolūkā, jo tie zondi to caur un testa funkcionalitāti, tie nevar vienmēr testēšanas punkts attiecībā uz katru funkcionālo bloku, lai gan ...? Iepriekšējā pastu, attiecībā uz BGA aizseguma uz augšu pusē, mēs varam izmantot arī Via Filler ..... Uz Ramesh

jo mana klāja jau aizsargā ar kādu, piemēram, anti ocsidan slāni, es nekad lodēšanas masku VIaS. un tas ir ir priekšrocības, ja mans kuģa ir prototips, un man ir nepieciešams, lai papildināts ar vairāk detaļu, nekā es varētu savienot to VIaS

Par ko izmanto dobas detaļas, u vajadzētu pievienot maska VIaS abās PCB pusēs .. BGA vai uBGA u vajadzētu pievienot maska VIaS uz augšu pusē, un atveriet to apakšējā daļā .. BGA vai uBGA, izmantojiet kopējā aizseguma uz augšu pusē ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back