B
binaryninja
Guest
First off, es zinu, ka ir vairāki amati par šo tēmu. Es gribēju sākt jaunu tēmu, jo daudzas no tām ir vecas ziņas, un es esmu meklē jaunus info. Otrkārt, ir ikvienam iepazīties ar TI C2000 atjaunojamās enerģijas Kit? Tā ir veicināt neitralizatoru front-end, izmanto IPM (Intelligent Power modulis), kā arī c2000 MCU. Tas spēj 20Vdc max ieeja no atjaunojamiem avotiem (PV / baterijas) un rezultātus 24Vac/40W. Vēl svarīgāk, man ir dots uzdevums izmantot iepriekš komplektu kā piemērs / sākumpunkts, lai izstrādātu invertoru, kas būs ieejas no PV (līdz 50Vdc), vai 12Vdc bateriju un izvades 110/60Hz un 220/50Hz AC @ 200W. Mans jautājums: Vai ir iespējams palielināt spriegumu no 1 50Vdc līdz apm. 311Vdc vai 155Vdc (augstākās vērtības) par ieguldījumu IPM? Izmantojot precīzu palielināt ķēde, kas TI izmanto rezultātus max ciklu par gandrīz 95%. Ka, protams, ir pārāk augsta. Klients vēlas, lai saglabātu to transformatoru mazāk. Vai ir kāds veids, kā padarīt šo darbu? Arī es esmu pareizi par ievades spriegumu līdz IPM (tas ir spriegums, vai pilnas virsotni)? Es vēl tikai mācos par saules enerģijas Apgriežot SMPS kopumā ... Lūdzu, iedodiet man kādu ieskatu.