Y
younus241
Guest
Viena no problēmām, kas radušās, izmantojot saules šūnas enerģijas līdzstrāvas motorus, ka, lai gan šūnas var nodrošināt normālu līdzsvara stāvoklī DC pašreizējais tie ir grūti piegādā uzsākšanai DC strāvas, kas parasti ir 10 reizes lielāka līdzsvara stāvokļa strāvu.Nevis norādīt saules bateriju sistēmu, kas ir 10 reizes lielāks nekā vajadzīgs normālai darbībai, mīksto palaišanas sistēma ir jāīsteno.Šī sistēma izmanto saules bateriju masīva tikai 20% lielāks nekā nepieciešams, lai nodrošinātu līdzsvara stāvokļa DC strāvu.Īstermiņa enerģijas uzglabāšanas sistēmu, kas balstīta uz super kondensatori, tiks izmantoti, lai nodrošinātu daudz lielāku sākuma strāvu.Lietotājs nospiediet sākums pogu, lai norādītu, ka motors ir sākt.Saules sistēma būs pēc tam vai nu izmantot iepriekš veikalā jauda vai būs strauji savāc enerģiju no saules šūnām, kamēr ir pietiekami, lai sāktu DC motoru.Projekta mērķis Šī ir izstrādāt nesaistošu palaišanas sistēma, kas ir liekas kavēšanās starp nospiežot uz pogas Sākt un līdzstrāvas motoru pilnīgas ekspluatācijas ātrums.
Tāpēc es vēlos zināt shēmas diagramma un vērtības sastāvdaļām.Pls ja kāds zina par šo ļaujiet man zināt, thank you
Tāpēc es vēlos zināt shēmas diagramma un vērtības sastāvdaļām.Pls ja kāds zina par šo ļaujiet man zināt, thank you