soc sastapties, kā apskatīt visus moduļus

K

ksrinivasan

Guest
hi friends iam strādā kadence soc sastapties 8,1 Pēc sintēzes iam importētājas mana netlist kopā ar SDC un. io failu un LEF failu. Iam iespēja redzēt kodols kopā ar io spilventiņi labajā pusē kodols, iam varēs redzēt tikai 3 moduļiem. Šo 3 moduļiem ietver pārējo manu konstrukcijas moduļiem Mans jautājums ir, kā es varu redzēt visus moduļus bez grupā saskaņā ar 3 galvenie moduļi paldies jau iepriekš

"Shift + g ', lai atgrupēt galvenajiem moduļiem līdz to, ko kādreiz hierarhiju jums" g ", lai apvienotu no jauna izpētīt vairāk par moduļiem, kas atrodas jūsu dizainparauga izmantošanu dizains pārlūku, kas ir klāt izvēlnē Ja tas nav atbildēt jums jautājumu, labāk jums post tēls, ko jūs redzat, tad es varu palīdzēt u labāk

Sveiki Es tikko pievienota attēla faila i get divi moduļi, kad es nospiediet Ctrl + Shift + G i get trīs moduļus, kad es nospiediet Ctrl + G, kad es pabeigtu izvietojumu, floorplan un maršrutēšanas iam iespēja redzēt visas 31 moduļu kodols no ASIC Mans jautājums ir, kā lai redzētu visus 31 moduļus laikā netlist importa stadijā

Es esmu patiešām nav spējīgs izsekot, kādi varētu būt aktuāla problēma, bet es atceros, es saskaras dažas problēmas, piemēram, tas, kad es biju, izmantojot versiju, 5 un zemāka, izbraukšana uz versiju jūs lietojat, un mēģināt uzlabot to, ja iespējams, Ja Jums vēl joprojām nevar redzēt, tad labāk izpētīt lietas ar dizainu pārlūku līdz laikam daži viena atbilde uz šo ziņu

piemēram natryx teica, kad importējat netlist, izmaiņas plaknes skatu, izvēlieties modulī, izmantojiet "G" hierDown un "g", lai hierUp pārlūkot hierarhiju

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back