SMS GSM Signalizācijas - Ļoti Confused

Jā, tikai gatavojas dalīties nedaudz vairāk par labu citu dalībvalstu 1. saņemt mikroprocesors ar 2 UART. uzzināt par AT komandu 3. Jautājumu Command, lai saņemtu jaunu SMS. 4. komanda atgriezīsies SMS nosūtītas laiku, ziņojumu un sūtītāja ID. 5. Jūs varat darīt savu loģiku pēc tā. VAI, ja jums ir projektu nepieciešams SMS kontroliera vizīte www.mypromosys.com , kur var atrast izlasīt izgatavotas vienība ar visu lieta, jums ir nepieciešams arhivēt. M. Pathma

Sorry izlasot manu sākotnējo jautājumu (rakstiska, kad es biju ļoti noguris) Es nezinu, ja es esmu jautāja, ko es gribēju atbildēt. Man vajag vienu no šiem GSM modemu, lai varētu sūtīt SMS uz numuru, nevis saņem īsziņu. Tas būs balstīts uz komandu no PIC. Sorry, ja pastāv neskaidrības. Piestātnes zonā: D

Tie paši noteikumi attiecas, kā mpathma teica, tikai iegūt uC ar USART un mācīties AT komandas

Hi, Jā, Jūs varat sūtīt SMS vai saņemti SMS, izmantojot AT komandu, patiesībā jūs varat darīt vēlaties parasto telefonu nav ar AT komandu. Ja Jums ir nepieciešama palīdzība par AT komandas man pateikt, man ir ļoti laba pieredze, izskatot AT komandu. M. Pathma

esmu, kam similer problēma, iw ant izstrādāt vienkāršu sistēmu, kas var kontrolēt ierīcēm mājās, izmantojot SMS. 00: ierīce 0 ir izslēgts 01 ierīci 0 10 ierīce 1 ir izslēgts 11 ierīce 1 ir par man ir 2 attēli ir PIC16F84A un PIC 16F690, lūdzu lieta, ka i dont zināt (vai drīzāk neredzīgajiem) ir, kā savienot manu Samsung J700, lai mikrokontrolleri, tas ir USB kabelis, tā atbalsta AT komandas. Man ir vajadzīga palīdzība, lūdzu.

Teicami, tas ir lieliski. Ir dēļi pieejams? Piestātnes [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 2 stundām 34 minūtēm: [/color] [/size] Arī: D Es esmu gatavojas tam, lai šo par breadboard pirmās. Vai jums ir alternatīvas BAT54's? Fot NPN's man bija, kas vēlas izmantot 2N2222 un FTP 2N2905. Tie būtu OK?

Čau, Man ir vēl daži dēļi (bez komponentiem), kas pieejama. Jā, jūs varat izmantot citas diodes nav BAT54 (piemēram BAV70 ja tas ir SMD), BAT54 ir schottkey diodes ar zemām sprieguma kritums. Par tranzistoriem jūs varat izmantot parasto NPN vai PNP maza signāla tranzistori, izņemot vienu par Output3. Tas būtu 500-600 mA versijas var varas sirēnu. Man ir izstrādājusi programmatūras mazliet tālāk, un nodot dažas vairāk funkcijas (2 telefona numuri atjaunināma ar SMS). Šis ir paredzēta personāla izmantot signalizācijas sistēmu, dif vēlaties varu pastu hex kodu. Ole

Jā lūdzu, kuģa, ļaujiet man zināt, cik daudz un cik Jūs vēlaties naudu? PayPal:?: Es esmu ļoti ieinteresēts jauno kodu, paldies. Es atzīmēju jūs izmantojat WAVECOM, man ir viens no tiem, bet es gribētu, lai izveidotu savienojumu Nokia 5110 un izmantot AT komandas tādā pašā veidā. Vai tu esi ievērojis, kurā mikrofonu / kamera vienību ar tālvadības aktivizēšanas, lai apstiprinātu trauksmi ir patiesa un ar cerību nozvejot villan .. : D Man ir PM'd manu e-pasta piestātnēm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back