SMPS kopējā neloģiski problēmu

M

mostafa0020

Guest
HI ALL,
Kopīga problēma atkārtojas ar mani, un ar dažiem citiem inženieri, kas attiecas uz SMPS, ir tas, ka tā pieturas reaģējot visos kādu laiku un tad, kad u atvērt to,
kā arī pieskarties jebkura lieta iekšā, tā sāk darīt.
Man nav explaination šim izņemot uzkrāto statisks maksa par vienu vai vairākiem posmiem PWM ģenerators vai tā tālāk, bet, kā risināt ???!!! pirmkārt, to, kas ir iemesls problēmu !!!?? ?

Vai jūs domājat, ka tas ir dēļ sakratītu savienojumu, piemēram, slikti lodēšanai?

Es domāju, lodēšanai plūsma var būt atbildīga par šādu jautājumu, bet, es domāju, ka tā nav, ka tiešs iemesls, problēma saglabājas

No PWM jūs izmantojat,
vai ir kas ļautu pin, ka tagad ir atvērta,
kas nav saistīta ar kaut ko?Tas var radīt problēmas, piemēram, šajā.
Arī pārbaude attiecībā uz aukstās lodēt par PCB.

An IC, kas ir kopīgs, ir UC3842.Par starta secību šim (un daži citi circuits barošanu no maģistrāles) ir ar jaudu, rezistors, ap 68kohm/2-3W ko iekļauj dažas miliamps in iecirkņa no DC augstsprieguma.Pastāv arī nelielu kondensators pēc rezistors (aptuveni 47uF/25V).Ja kondensators ir sausā, kas var notikt ļoti bieži karstā vietās kā avoti (un jo īpaši ar šo te, jo tas ir tuvu ar jaudu rezistors), ka starta secība nav notiek, bet tā var tikt iedarbināta ar ESD notikums .

/ pisoiu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back