SMPS atsauksmes kompensāciju

E

eem2am

Guest
Sveiki visiem,

Es esmu lasījumā vērā pole nullei analīze u.tml compansating smps.

ir grūti man un es esmu jautājums, šī vieglāk analīzes piemērot .....

Atsauksmes dalītājs spriegums būs kavēta atsauksmes komponenti ...... tas ir, atsauksmes kompensācija komponenti filtru atsauksmes spriegums ....... filtrēšanas summa ir atkarīga no cilpas iegūt un fāzi. ...... es domāju ...

ir šādas postulation pareizo ...?....

Ja SMPS rezultāts ir svārstīgas ... tad tas nozīmē, ka vairāk filtrācija nepieciešams piemērot atsauksmes dalītājs sprieguma?(Ti, cepures nepieciešamība pieaug vērtība ... rezistori vajadzība samazinās vērtība)?

Ja SMPS pārejoša reakcija notiek pārāk lēni ... Tad tas nozīmē, ka mazāk filtrējot atsauksmes dalītājs spriegums ir nepieciešams (ti, rezistori nepieciešamību palielināt vērtības .. un uzmavas nepieciešamība samazinās vērtība)?

Šeit vienkāršu ķēde smps
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=1095337 # 1095337

grittinjames,

neesat pārliecināts, kā šis ķēdes palīdz OP.

eem2am, jūs varat atrast labu informāciju sniegt atsauksmes par dažiem ST's flyback pārveidotāji ar 6561 pieteikumu piezīmes.Viņi iet uz pole analīze detalizēti.

Ja tev smagi atkārtojas problēmas es būtu apskatot pretestības nobīdes no atgriezeniskās saites tīkla sākt ar - ja pieaugums ir pārāk liels tas var izraisīt smps IC atsākt rada svārstības (atkarībā nedaudz par IC jūs izmantojat) .

oddbudman

Hi,

Ja jūs sāk pievienot vairāk griesti būs kavēšanās vairāk jūsu atsauksmes, un izraisa smago oscilattions.
nav cepures nepieciešams atsauksmju ceļu.ja tas ir tur shuld būt ne vairāk kā dažas PF

Thankyou grittinjames ..

lai gan es uzskatu, cepures bieži vien ir iekļauti, lai paātrinātu atsauksmes ... nekavē tā .... domāšana vāciņu pa augšējo dalītāju rezistors ... ka atually sppeeds augšu atsauksmes spriegums kļūst kļūda pastiprinātājs.

Es piekrītu vāciņi pāri augšējo dalītāju paātrinās.
bet visas lielās freqency troksni sasniegs līdz yr kļūdu amp tieši.
ja frekvence kompensācija iespēja ir tur jūsu kļūda amp
Es domāju, ka jums var būt dažas korekcijas tur

thankyou grittinjames ... Es tieši tā savu labu punktu ...

un, protams, mēs varam pārtraukt dažus, ka augstas frekvences trokšņa forma kļūst kļūdu pastiprinātājs tieši ne tikai liekot Cap pāri augšējo dalītāju rezistors ... bet liekot RC sērijas pāri augšējo dalītājs rezistors.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back