smd detaļas izvēle

C

cool.man

Guest
Sveiki, es esmu gatavojas izstrādāt PCB, kurā lielākā daļa no sastāvdaļas, tiks smd. Man ir meklēt internetā un konstatēja, ka ir daudzi iepakojumi par katru sastāvdaļu, piemēram, ja es izvēlētos rezistors, tad ir saraksts pieejams paketes, piemēram, 2020,2512,1210 utt par kondensatori pieejamās pakotnes ir 2412,2318,2917 utt būs kāds man pateikt, par crieteria izvēles sastāvdaļām, arī, kā es varu meklēt šīs detaļas?

Hello-> būs kāds pastāstīt man par crieteria izvēles sastāvdaļām, arī, kā es varu meklēt šīs detaļas? Izvēloties sastāvdaļas ir atkarīga no PCB jomā prasībām, izmaksu un komponentu veiktspēju. Pirmais, kas jādara, būtu uzzināt nepieciešamo detaļu vērtības jums ir nepieciešams. Tāpat, jums ir nepieciešams, lai noteiktu jebkādas citas komponentes (piemēram, tips kondensators vai prasībai, ka kondensatora ESR jābūt XXX omi). Tad jūs varat sākt meklēt lielākais un lētākais sastāvdaļas, kas atbilst minētajām prasībām. Ja detaļas ir pārāk liels, tad iet uz mazākiem. Mazākas detaļas maksā vairāk, bet PCB būs mazāka un līdz ar to maksās mazāk. Ja jums ir nepieciešams dažas vispārējas pcb palīdzēt pārbaudiet šo: [url = http://eetimes.com/electrical-engineers/education-training/courses/4000356/Fundamentals-of-PCB-Design] Fundamentals of PCB Design [/url] Cheers, analogLow

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back