Smart TM1 GSM moduļa palīdzību

Q

quangtien

Guest
Es esmu students dara projektu, izmantojot GSM moduli. Es nopirku SmartTM1 no TELIT. To var atrast uz šīs saites [url = http://www.mikroe.com/eng/products/view/577/smarttm1-board/] mikroElektronika - SmartTM1 padome - Teltonika TM1 GSM / GPRS attīstības instrumentu [/url]. Es nevaru sūtīt AT komandas, lai šo GSM moduli. Man ir pievienots mans kods šeit. Mana programma apstājas kaut kur sending_atc (at0), jo LCD displeju lcd2 un lcd3 tikai. Es nezinu, vai mana aparatūra savienojumu vai savu programmatūru got problēma. Par manu hardware savienojums: 1 Barošana Es izmantoju 9V baterija, I got sajaukt, vai + / - zīmes jautājumu coz Es nevaru atrast + / - zīmes uz kuģa. 2 Strāvas Jumper iestatīts uz 5V 3 2x5 pins out. , Ieslēdzot SW1 un SW5, es izmantot pin7 kā RxD un izveidojiet savienojumu ar RC6 (TXD) ar PIC16F877, kā TXD pin6 un izveidojiet savienojumu ar RC7 (RxD) PIC. Es nevaru atrast pamācību par šo GSM moduli, es nevaru saprast, kas notiek nepareizi. Man ir nepieciešama jūsu palīdzība. Jebkādu reakciju, vai komanda ir ļoti appreciated. Quang Tien

hi quangtien mēģināt lietot
lcd_strram ((const ROM char *) buferšķīdums), par spēkā neesošu lcd_strram (const rom char * str) {while (* str) {lcd_data (* str + +);}}
buferšķīdumu rādītāju, lai ur ziņu arī pārbaudīt pamats ir kopēja modemu un vadības

HI Majoka, Paldies par jūsu palīdzību. Es izmantoju RS232, lai savienotu šo GSM modulis ar datoru, lai pārbaudītu to. Es izmantoju Hipersaite. Tomēr, mans pc nevar atzīt. Vai man ir nepieciešams draiveris, lai tā atzītu, jo es nevaru saņemt OK atbildi pēc nosūtīšanas AT? Vai es varu pārbaudīt to, nelietojot HyperTerminal? Jauka diena, Quang Tien

Bez transportlīdzekļa vadītājiem nepieciešams GSM moduļiem. Vienkārši pārbaudīt datu lapu par datu pārraides ātrumu modemu. Vēlāk pārbaudes seriālo kabeli tikai, rīkojoties cilpas testu. Ja tā nedarbojas, tad izmaiņas TX un RX, kas savienotāju vienas puses, un redzēt to vēlreiz. daži modema izmantošanu taisni kabeli un daži izmanto pāri seriālo kabeli.

jāgaida kādu laiku, lai piekļūtu tīklam, pat ja, ja u nav iegūt OK pēc tam nospiežot taustiņu AT pēc tam mainīt sim un pārbaudīt, kā arī pārbaudīt, ka GSM, izmantojot taisnas un pāri kabeļiem, var būt apgrozībā, ir mazāks nolasīt datus lapu un pievienojiet, ka GSM appr spriegums (to var 12Vdc 500mA)

jāgaida kādu laiku, lai piekļūtu tīklam, pat ja, ja u nav iegūt OK pēc tam nospiežot taustiņu AT pēc tam mainīt sim un pārbaudīt, kā arī pārbaudīt, ka GSM, izmantojot taisnas un pāri kabeļiem, var būt apgrozībā, ir mazāk lasīt datu lapu un izveidotu savienojumu, kas GSM appr spriegums (to var 12Vdc 500mA)
SIM nav vajadzīgs, lai pārbaudītu pamata AT komandas. bez SIM varat izpildīt "AT", "ate0" un citas komandas. Jums nepieciešams sim tikai tad, kad jūs ar tīklu saistītus tīkla komandas, lūdzu, atjauniniet sevi ar pareizu zināšanu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back