Q
quangtien
Guest
Es esmu students dara projektu, izmantojot GSM moduli. Es nopirku SmartTM1 no TELIT. To var atrast uz šīs saites [url = http://www.mikroe.com/eng/products/view/577/smarttm1-board/] mikroElektronika - SmartTM1 padome - Teltonika TM1 GSM / GPRS attīstības instrumentu [/url]. Es nevaru sūtīt AT komandas, lai šo GSM moduli. Man ir pievienots mans kods šeit. Mana programma apstājas kaut kur sending_atc (at0), jo LCD displeju lcd2 un lcd3 tikai. Es nezinu, vai mana aparatūra savienojumu vai savu programmatūru got problēma. Par manu hardware savienojums: 1 Barošana Es izmantoju 9V baterija, I got sajaukt, vai + / - zīmes jautājumu coz Es nevaru atrast + / - zīmes uz kuģa. 2 Strāvas Jumper iestatīts uz 5V 3 2x5 pins out. , Ieslēdzot SW1 un SW5, es izmantot pin7 kā RxD un izveidojiet savienojumu ar RC6 (TXD) ar PIC16F877, kā TXD pin6 un izveidojiet savienojumu ar RC7 (RxD) PIC. Es nevaru atrast pamācību par šo GSM moduli, es nevaru saprast, kas notiek nepareizi. Man ir nepieciešama jūsu palīdzība. Jebkādu reakciju, vai komanda ir ļoti appreciated. Quang Tien