F
Frosty
Guest
Cienījamie lietotāji Tas, šķiet daži lietotājs ir padarīt par edaboard izmantošanu mārketinga un pārdošanas nolūkos ar "stealth" un tas padara mani nedaudz neapmierināts. Lai būtu skaidrs Mums ir tikai viena kategorija, kur reklāma ir atļauta. Darbs, Promotions, reklāma http://www.edaboard.com/forum43.html tagad, Avatars. Avatar should ir pieklājīgs un nav aizskaroši Avatars nevajadzēja reklāma or saite uz veblapām Paraksti jāparakstās pieklājīgs un nav aizskaroši jāparakstās nav reklāma or saiti uz veblapām ārējām tīmekļa vietnēm Ja jums ir sava mājas lapa un kontaktinformāciju detaļām, kuras jūs telpa ievadīt šo informāciju savā lietotāja profilā, un, ja kāds grib izskatīties jums līdz tie tikai nepieciešams uzklikšķināt uz PROFILE ikonas uz jebkuru amatu ar diegu. Privātās ziņas nav kādreiz sūtīt privātās ziņas jebkuram lietotājam piedāvā pārdot pakalpojumus vai produktus, ja vien lietotājs lūdz jūs sazināties ar viņiem. Tas ir surogātpasts, un nav pieļaujama, man bija 3 no paša lietotāja ziņas dažas dienas atpakaļ cenšas pārdot man PCB, pašu ziņu 3 reizes, lai tie jābūt tralēšanas posts un PM cilvēki. Pa nākamo nedēļu moderatori būs ņemot lielāku interesi par šo uzvedību. Ja kāds lietotājs redzētu šo rīcību "Stealth" reklāma / spam, lūdzu, ziņojiet par amatu. Paldies: F