slodzes šūnā izejas?

N

neelam

Guest
hi friends, var kāds lūdzu man pateikt, ka tas, kas ir tāda veida produkcijas, slodzes šūnu dod un kā es varu saskarne to ar mikrokontrolleru 89c51. sver skala ir no 0gms - 25 GMS ar izšķirtspēju 0,01 kuru slodzes šūnu, lai izmantotu šo.? gaida atbildi, lūdzu, palīdziet Neelam

Liels paldies par atbildēm MAKeller. jūs varat lūdzu man pateikt, ko jūs, lūdzu, paskaidrojiet man sīkāk, aptuveni ,---> "2mV / V" un "izejas + / - 20mV @ 10V uzbudinājums". Paldies vēlreiz.

Ja jūs uz 10V pie ierosmes pins, un nodot visu svaru uz slodzes šūnu, tas dos 2mv X 10V = 20mv izlaides izlaides pins .. Tas ir diezgan mazs, lai to izmērīt tieši, ADC ieejas, ja ADC ir iebūvēts pastiprinātājs. Tātad tradicionāli, jums būs nepieciešama zema trokšņa pastiprinātājs, un ADC, lai varētu lasīt 89C51.

AD7730 no ADI ir visas vajadzības signālu kondicionēšana un digitalizēšanas slodzes šūnas datus.

plz help es gribu zināt, kāpēc slodzes šūnu ir o / p signāls (+ ve un-ve), un kuriem viens izmanto, lai var nolasīt ar MUC

Load Cell ir Wheatstone tilts. Tā ir starpība izejas. Jums ir izmantot piemērotu diferenciālo pastiprinātāju vai ADC, lai to izlasītu.

Jūs varētu izmantot CS5520 / CS5516 saskarnes no Cirrus loģika slodzes šūnā.

hi uz pašiem jautājumiem Man ir slodzes devēja un savu darbu labi, bet es aprunāt pasākums izejas sprieguma izmaiņām

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back