Slieksnis spriegums NMOS un PVO tranzistors

S

sykab

Guest
Es vēlos zināt, vai nmos vai PVO tranzistors ir piesātinājuma reģionā. Tātad VDS> vgs-VT. Mana problēma ir tā, ka es nezinu precīzu vērtību VT par nmos un PVO. Es, izmantojot AMS tehnoloģiju 0,35 mikroniem. Paldies

jūs varat darīt dc simulācijas glābšanas DP pārbauda vdsat ar tranzistors, ja VDS ir lielāks, tad jums ir droši piesātinājuma ;-)

Vt ir atkarīga no daudz faktoriem. Jo submicron režīmu, tas sāk atkarībā no W un L too. Tāpēc es iesaku uz pirmo sagriezti, jūs varat palaist vienkāršu DP nMOS imitācijas un PVO tranzistors. DP analīze (Vismaz šajā CADENCE) ļauj jums redzēt pilnu darba punkta analīze, tranzistors, ieskaitot visus ierīces capacitances, gm, GDS, GMB, VT, ... Jūs varat pieņemt, Vt, ka jums kā slieksnis sprieguma savu tranzistoru un aprēķina izmērus, kas nepieciešami Jūsu konkrētajam mērķim. Piesātinājuma spriegums Vdsat gandrīz vienmēr ir mazāks par Vgs-Vt. Tātad, kad jūs VDS> Vgs-Vt, VDS automātiski ir lielāks par Vdsat.

Kā spminn saka, piektā ir tehnoloģija atkarīga faktors. Jums vai nu jābūt komplektu no AMS un palaist sims vai ciparu datus, piemēram, Idsat, kas ļauj iegūt vidējo kvadrātisko vārda koeficienti

Vai DC darbības brīdi analīze (suboption DC analīzes iespējas logu), tad ADE / Rezultāti / Print / DC operācijas vietā, un izvēlieties ierīci. In arised logā jūs varat redzēt kādu lielākā daļa iekšējo parametri. Visu parametru skaidrojums jūs varat atrast, ierakstot "rēgs-h bsim3v3" termināla. Interesantākie no tiem ir: gm, piektā, vdsat, ID, gmoverid, reģions. Arī jūs varat komentēt dažus no tiem shematiski ar ADE / Rezultāti / anotēt / DC darbības brīdi + DC mezglu spriegumu. Diplayed informācija atkarīga no dizaina komplektu. Tas ir labāk pārbaudīt, VDS> vdsat vietā VDS> vgs-piektā. Jo VDS> vdsat ir derīga visās inversijas līmenis un VDS> vgs-piektā tikai lielu inversijas. PS Es varētu kļūdīties nosaukumos, bet es esmu pārliecināts, ka jūs atrast.

CDS var parādīt visu ap mērķa tranzistors ar shematisks parametrus. Jūs varat muļķi apkārt ar "sastāvdaļa displeju" variantu. Par 0.35um, KNS> Vgs-piektā tikai var jums ballpark par to, kā tranzistors uzvedas pati. Neievērosiet lineārajiem / piesātinājuma pārāk daudz. Paskatieties gm / pēdas / strāvas blīvums.

Tev, lai atrastu to, pārbaudot MOS, izmantojot to vienkārši ķēdē! Bet tas būs parasti diapazonā no 0,5 vai 0,6 mV vispār! Bet tas mainās, jo daudzus citus paramaters .. Tāpēc labāk pārbaudīt savu MOS un uzzināt precīzu vērtību!

Vai jūs zināt, kā savienot nmos vai PVO, lai diode? Pēc jums, ka, padara to pašreizējā ID ir vienāds ar 1uA, tad Vgs = KNS būs slēgta sliekšņa spriegumu. tas ir mans veids, lai saprastu piektā.

Vai jūs zināt, kā savienot nmos vai PVO, lai diode? Pēc jums, ka, padara to pašreizējā ID ir vienāds ar 1uA, tad Vgs = KNS būs slēgta sliekšņa spriegumu. tas ir mans veids, lai saprastu piektā.
Jā, es zinu, kā izveidot savienojumu Mos ar diodes! Thanks a lot:).

Hi, U var palaist darba punkta simulācijas un redzēt, chi failu run direktoriju visām attiecīgajām vērtībām tranzistors.. Pat tad, ja u ir nepareizi likt w / l vērtības u saņemsiet piektā vērtības. Chi failu. Hope this helps Supreet

Jā, es zinu, kā izveidot savienojumu Mos ar diodes! Thanks a lot :).[/quote] Laipni lūdzam. Es parasti nosaka 1uA kā Id, bet tas būs noteikta kā 10 norēķinu vienības lielu W / L. Piektā ir spriegums, ka MOS var būt ieslēgts. Tātad pats svarīgākais ir tas, kā definēt "ieslēgts". Good luck.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back