slīpās ķēdes par salocītu cascode ar iegūt palielinātu OTA neede

W

wael_wael

Guest
Hi everubody,

šeit i ir salocīta cascode vica iegūt palielinātu pastiprinātāji, varētu kāds man palīdzēt un sūtīt man labs slīpo circuit derīgs par to.

ar laba vēlējumiem
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es varu pateikt jums jau, ka, ja vien tas ir tikai domāts akadēmiskā pasaule, (tiks publicēts tikai), es nevarētu izmantot šo CMFB ķēdei (man likt to aprindas).Tas nav labākais veids, kas tālu.

Paldies, bet es esmu ņemt par neobjektivitāti tīkla nevis par CMFB ķēdē.Vai jums ir ideja par neobjektivitāti tīkla, es ceru, ka daži var palīdzēt

PaloAlto wrote:

Es varu pateikt jums jau, ka, ja vien tas ir tikai domāts akadēmiskā pasaule, (tiks publicēts tikai), es nevarētu izmantot šo CMFB ķēdei (man likt to aprindas).
Tas nav labākais veids, kas tālu.

Hi wael_wael,

Ko tu tieši tā vajag?Vai tā ir paaudzes vārtiem spriegumi no pašreizējā spoguļiem P un N un cascodes P un N?

Jā, tas ir labs jautājums.Tā, kas parasti nepublicē, tāpēc tas nav tik viegli atrast.

Nu, tur nav liels noslēpums aiz tā.Jūs kaut kur būtu nepieciešams atsauci paaudzes bloka (piemēram, bandgap).

Tagad, vienkāršākais ir izmantot strāvas iet to caur MOS tranzistori savienots diode režīmā un nemainot to šķirošanu pēc lieluma.Parasti empīriskajām, lai spoguļiem atsauces būs tikpat lieli kā spoguļi un par cascodes,
tad diode savienots tranzistori būs aptuveni ir tas pats W un 4 * L.

Ir nedaudz sarežģītākas struktūras, bet es nezinu, kā iegūt minētājiem rasējumiem tiesības tagad.

Ceru, ka jūsu jautājums bija šajā virzienā, citādi, cik daudz rakstiski nekas:-bPievienots pēc 12 minūtēm:n1cm0c,

Ir, kā labāk ziņā CM drīzāk, ka atkārtoti izmantojot jau aktīvi ķēdes, piemēram, ievadi diff pāris, bet anyway, ir divas lielas problēmas ar to:

* Tā s ļoti saprātīgi nesakritības.Patiesībā, ja jums analizēt iecirkņa,
redzēsiet, ka pašreizējā, kas iet caur cm kontroles tranzistors ir atšķirība starp kopējo strāvu ar PVO pašreizējo spoguļiem un NMOS pašreizējā spoguļiem.Šī nesakritība starp diviem var sabojāt guvumiem no CMFB cilpa, kas, iespējams, jau ir diezgan maza

* Tā ir bīstamas uzsākšanas nosacījumiem.Ja jūs spēkā ievadīšana Y pastiprinātājs ar gnd,
tad tranzistors var atslēgšanās un nevar paaugstināt KR spriegums

Man personīgi pieredze, problēmas saistībā ar šāda veida ķēdē.Tas nav tik slikta risinājums, jo tā izmanto tikai viens tranzistors, bet tas ir ļoti bīstami.Cilvēki mēdz aizmirst šo daļu iecirkņa, un tā var sniegt savu pilno sistēmas neizdoties

thank you so much, i domāju, ka man solutin un es vēlos tajā dalīties ar Jums, lejupielādēt projekts ir slīpo tīklu iecirkņa iepriekš

Man ir, lai gūtu stiprinājušas salocīts cascode OTA par cauruļvads ADC,,

es varu atsaukties uz savu projektu ...

liels paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back