Slēdzis / Settle Aiztures aprēķinus Allegro SI

M

mishrashashi

Guest
Hi, es esmu jauns, lai signāla integritāti simulācijas. Es atradu terminu slēdzi / norēķināties kavēšanos ierobežojums vadītāja. Kas ir šo un to, kā noteikt šo parametru? Paldies jau iepriekš

Slēdzis laiks parasti refered uz Rise vai Fall laiku signālu. Ir dažādas definīcijas, šajā laikā. Man sekot, ir "tas ir laiks, kas ar signālu, lai sasniegtu 90 procentus no tās pīķa sprieguma pakāpes, sākot no 10%" Rudens laiks ir pretējs tam. Pieauguma laiks vai rudens laiks tiek ietekmēta PCB galvenokārt iekraušanas vadītāja. Jo ierobežojums pārvaldnieks var ielikt vāciņu par šo vērtību, kas inturn tiks likts vāciņu uz maksimālo izsekot kapacitātes. Nokārtot kavēšanās ir laiks ar signālu izšķirt noteikti konvencijā pieļaujamajai virsotni vai vismaz sprieguma līmenī, sasniedzot šo līmeni.

Paldies CKS, kas For nokārtot Aprēķinot kavējuma, kas nav kāds no parametriem vajadzīgs? Jo, ja tur ir zvana spriegumu vai pārsniegs / undershoot stāvokļa uztvērēja beigās pēc tam, kā samazināt šo kavēšanos? Lūdzu palīdzēt Best Regards Shashi

Es neesmu pārāk pārliecināts par teorētiskā nostādināšanas laiku. Simulācijas ir labākais veids, lai noteiktu šo SJO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back