slēdzis režīmā elektroenerģijas padeves problēmu novēršanas jautājumu

D

david90

Guest
Man ir Dreamcast spēļu konsole un barošanas būvdarbu pārtraukumiem, ja tā pilnvaras up auksts. Ja es varu atstāt ps uz aptuveni 20 sekundes, tad tas strādās labi. Ps ir 3 izejas spriegums: 12V, 5V un 3.3V. 3.3V produkciju mēra 2.5V, un tas izraisīja konsole darbības traucējumus. 12V un 5V sliedes darba fine. Ps ir viena PWM kontrolieris mikroshēma un viens izolācijas transformatora. ko iespējams slikts komponents var radījis ps darbības traucējumus, darbinot up auksti? Es jau aizvieto filtra vāciņš @ 3.3V produkciju, bet problēma saglabājas.

Hi. Pieņemot, [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sega-Dreamcast-Internals.jpg"] šo attēlu [/URL] ir vienāds ar jūsu ierīci. Es chechk 3.3V sprieguma stabilisator. Tas var būt vispārīgs sprieguma stabilizators, ka paļauties uz ārēju rezistori ar rezultātu pareizu spriegumu. Es domāju, ka kāds no rezistoriem viens ir zaudēt vai defekts, vai, ka regulators pats defekts. Chechk lodēšanai. Tā ir lieliska chanse, ka, piemērojot svaigu lodēt tin uz minētajiem komponentiem ļautu darba vēlreiz.

kas un kur ir sprieguma stabilizators uz ps kuģa? Tā kā jūs esat no Norvēģijas, es domāju, jūs izmantot dažādi termini. Jā, attēlu ievietojis izskatās tieši tāpat kā ps valde, kas man ir

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 20:51 -------. --- Previous post bija 20:49 ----------</span></span>
, kas ir trīs pusvadītāju mērķis (pievienots dzesētāja), kas atrodas @ apakšējā ps valdes ?

Es domāju, ka tie ir taisngrieži, ka "labo" vai pārvērst augstfrekvences AC uz DC. Es domāju, ka tie ir cilvēki ar pastiprinātu reģenerāciju vai schottky diodes. 3 par 3 sprieguma sliedēm. Hope this helps. Tahmid

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 01:59 ---------- Previous post bija 01:54. --- -------</span></span>
Vai apakšas 2 (tiem vienā heatsink) varētu būt līdzās, lai lielāku strāvas jaudu. Vai viņiem ir 2 vai 3 pins? Es nevaru pateikt, no attēla. Vai jūs varētu redzēt to savā PSU?

Sveiki, es gribētu pārbaudīt ar ESR mērītāju kondensatori pie izejas. Ja jums nav viens, tikai mainīt to! Tie ir lēti. Regards, Bruno

Kāds ir jūsu iemesls, lai aizstātu šo vāciņu? Es tikai gribu mācīties btw.

Kā mēs zinām no biežākajiem iemesliem, ka digitālās elektronikas ierīces nespēj, šķiet, ir slikts elektrolītiskie kondensatori. Visas alumīnija elektrolītiskos kondensatorus, ir ierobežots kalpošanas laiks. Un tas notiek tāpēc, apkures elektrolītu elementu, kondensatori nav hermētiski noslēgts, un šo kondensators elektrolītu galu galā iztvaiko radot palielinātu EGĀ, kas izraisa palielinātu apkures, un tā tālāk. Kā jūs minējāt, pirms esat jau aizvieto 3.3V kondensators un šajā gadījumā nepieciešams, lai aizstātu kondensators primāro kontūru arī blakus vadības ķēde. Man nav shēmas, lai šajā ķēdē, bet es pieņemu, ja 5V un 12V ir starp transformatoru izejas dažus papildu shēmas / tranzistoriem, tāpēc nav svarīgi, variācijas jāuzskata par 3.3V izejas. Vispār, jūs varat vai nu palielināt spriegums vai no kondensatora kapacitātes barošanas pieteikumu, ja jūs nevarat atrast precīzu vērtību. Ir ļoti svarīgi, ka jums instalēt kondensatori ar pareizu polaritāti.

Kā mēs zinām no biežākajiem iemesliem, ka digitālās elektronikas ierīces nespēj, šķiet, ir slikts elektrolītiskie kondensatori. Visas alumīnija elektrolītiskos kondensatorus, ir ierobežots kalpošanas laiks. Un tas notiek tāpēc, apkures elektrolītu elementu, kondensatori nav hermētiski noslēgts, un šo kondensators elektrolītu galu galā iztvaiko radot palielinātu EGĀ, kas izraisa palielinātu apkures, un tā tālāk. Kā jūs minējāt, pirms esat jau aizvieto 3.3V kondensators un šajā gadījumā nepieciešams, lai aizstātu kondensators primāro kontūru arī blakus vadības ķēde. Man nav shēmas, lai šajā ķēdē, bet es pieņemu, ja 5V un 12V ir starp transformatoru izejas dažus papildu shēmas / tranzistoriem, tāpēc nav svarīgi, variācijas jāuzskata par 3.3V izejas. Vispār, jūs varat vai nu palielināt spriegums vai no kondensatora kapacitātes barošanas pieteikumu, ja jūs nevarat atrast precīzu vērtību. Ir ļoti svarīgi, ka jums instalēt kondensatori ar pareizo polaritāti
. Kādēļ daži iespējamo lomu / dēļ papildu shēmas / tranzistoriem, ka esat minēts?

Parasti flyback SMPS tikai vienu izeju, ir regulēts, un pārējie ir tikai paredzēts, lai izsekotu, un, ja ir labāks regulējums nepieciešams, tad Jums ir nepieciešams pievienot post-regulatori. Tas ir ideju ar papildu shēmas, +5 V un 12V.

paldies par palīdzību. Es domāju, es atklāju problēmu. Es iedzēru tuvāk apskatīt vāciņi un es redzēju vienu no cepures bija caurs bāzes (3.3V vāciņu pirms induktors). Es aizstāt un testa ps vēlreiz.

Ja vēlaties pārbaudīt ESR no kondensatoru (tie ir ļoti bieži galvenais iemesls faktisko electronis ierīces) jūs varat doties uz manu mājas lapā, jūs saņemsiet shēmas no ESR metru attālumā no vienkāršas viena līdz vairākiem sarežģīts regards, [url = http://kripton2035.free.fr/esr-repository.html] ESR-Repository [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back