Y
yassin.kraouch
Guest
Lūdzu, kam ir ideja par šo tēmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
līdz zināt, es neatradu atbildi uz manu jautājumu [ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post bija 11:53 ------ ----[/SIZE] [/color]Šeit ir nesen thread: http://www.edaboard.com/thread215632.html John
i zinu, ka TxI = CxV, bet es esmu sajaukt, pašreizējā kas var baterija (3.3V, 10Ah) dod varētu pārsniegt 10 ja kondensators ir savienota tieši ar akumulatoru? lai samazinātu laiku iekasēšanu spējas?Šeit ir nesen thread: http://www.edaboard.com/thread215632.html John
tas ir akumulatoru [url = http://www.chinaheadway.com/en/productsh.asp?id=187] progresu baterija, litija baterija, Power litija baterija, E-velosipēdu litija baterija, E- mehānisko velosipēdu Li-ion akumulators, E-automobile litija baterija, Auto Start litija baterijas, Lielas iekārtu rezerves litija baterija, rezerves avārijas strāvas litija baterija, litija [/url] Es zinu, ka akumulatoru var saražot vairāk nekā 10A, bet, ja kondensators ir saistīta, vai jauda absorbe vairāk 10A, lai atbild to?es atbildēja, ka jautājumu Post # 2 par iepriekšējo pavedienu. Jums ir izdevies sniegt jebkādu papildu informāciju nevar par akumulatoru, izņemot to, ka "litija jonu" un it kā jauda ir 10AH (ampērstunda). Visticamāk, atbilde uz jūsu jautājumu, "Vai akumulators nodrošina vairāk nekā 10A strāva" ir jā . John
es saprotu to, bet kad es savienot tieši kondensatoru bateriju, Withour pretestība, vai jauda obsorbe pašreizējā vairāk tad 10A (nodrošina akumulatoru?Šeit ir automatizēta kalkulators iekasēšanas kondensators [url = http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/electric/capchg.html # c1] Uzlādes Capacitor [/url] iejusties .............. ar R = 0.1ohm _ C = 470μF _ Ustart = 3.3V RCtime konstante = 47μs laikā = 0 ................... Icharge = 33A laikā = 10μs .............. Icharge = 26.7A laikā = 50μs .............. Icharge = 11.4A laikā = 100μs ............. Icharge = 3.9AI domāju palaišanas strāvu, ir mazāks par šo (ķīmiskās reakcijas akumulators decelerative funkcija) Regards KAK
tas ir viens no labākajiem atbildi, ka es atrast, bet akumulators iekšējo pretestību (ja akumulators ir pilns uzlādēts 3.3/10 = 0,33 omi) nav 22 mohmSākotnējā uzlādes strāvas valda akumulatoru un kondensatoru sērija pretestību un papildu resististive un aktīvi ķēdes pretestības. Pieņemot, ka baterijas un kondensatora pretestības var raksturot ar vienu rindu, rezistors (kas nav tieši patiess), un ķēde induktori, var neņemt vērā (atkarīgs setup), maksa darbību var aprakstīt ar vienkāršu eksponenciālā funkciju. Ja induktivitāte jautājumiem, jūs saņemsiet otrās kārtas diferenciālo vienādojumu ar, visticamāk, svārstīgas risinājumu. Tātad, ko jums ir jāzina, lai atbildētu uz jautājumu tieši tā? - Akumulatora iekšējā pretestība. Saskaņā ar datu lapā, tas būs zemāks par 22 mohm, lai vismaz par iepriekš noteikto maksimālos izlādes strāva 150 A - slēdzis un vadu pretestība un induktivitāte - kondensatoru sērija pretestību (ESR) vai, precīzāk sakot, tā biežums atkarīgs no pretestības un attiecīgajām līdzvērtīgu circuit jūs zināt, teica parametri? Bez aprēķināšanas expectable sākotnējo pašreizējo un uzlādes strāvas viļņiem, tad būtu saprātīgi, lai pārbaudītu, ja akumulatora, kondensatora vai citas daļas, ķēde var sabojāt uzlādes strāvas daudzumu.
Ir skaidrs nepareizs pieņēmums. Kāda ir 60A un 150A numuriem datu lapu, jūsuprāt, nozīmē? Raksturīgi, ka iekšējā pretestība ir pat zemāka nekā 22 mohm, citādi nebūs risks pārsniedz maksimālās izlādes strāvu. PS: es iepriekš aizmirst specifikācijas Ri <6 mohm datu lapā., bet akumulators iekšējo pretestību (ja akumulators ir pilns uzlādēts 3.3/10 = 0,33 omi) nav 22 mohm
ah tā iekšējo pretestību varētu būt.Ir skaidrs nepareizs pieņēmums. Kāda ir 60A un 150A numuriem datu lapu, jūsuprāt, nozīmē? Raksturīgi, ka iekšējā pretestība ir pat zemāka nekā 22 mohm, citādi nebūs risks pārsniedz maksimālās izlādes strāvu. PS: es iepriekš aizmirst specifikācijas Ri <6 mohm datu lapā