Skicējot GM HSPICE ...

A

aryajur

Guest
Es gribu gabals GM līknes HSPICE.Izmantojot DC sweep Id vs Vgs var būt attēlots, tāpēc tagad ir veids, lai zemes gabala slīpumu līknes arī?

Hi.
Ir vēl viens veids, kā gabals gm vienu ierīci, tomēr.Bet par vienādu GM (ĢM) aprēķināšanai noteikta struktūra var izvērtēt tās slīpums, izmantojot. Pasākumu pārskatu un DERIV atslēgvārds (vai Id kaut kas līdzīgs, ka), lai aprēķinātu atvasinājumu (vai slīpums) Jūsu parametru "/ Vgs".Jūs varat vārds Jūsu mērījumu jūsu netlist un rakstīt rezultātus produkciju (. lis fails vai parādīt tos avanwaves gadā. DC-> params sadaļā.)

Sveicieni,
EZT

Man šķiet, nevaram izdarīt to darbu.Man ir ielīmēts savu netlist zemāk:

Kods:. INCLUDE tech025u.mod

M1 0 _N_2 _N_1 _N_1 PCH

V1 _N_1 _N_2 DC = 1V

V2 _N_1 0 DC = 3V. DC V2 0 3 0,1 V1 0,3 3 0,3

. MEAS DC gm DERIV i (V2) ja v (_N_1) = 3

. OP

. END

Hi.
Pirmkārt, kāpēc jūs difine jūsu mezglu nosaukumiem, piemēram, _N_1 kāpēc nav jūs vienkārši nosaukums tam 1 vai N1, vai EZT1 vai kaut kas cits vēlaties?!Es domāju, ka tur nekādu problēmu definēšanā mezgliem, piemēram, ka HSpice.
afterall uz gabals GM noteikta ierīce, ko var izdarīt šādi:
. Drukāt dc gm = nominālvērtību ("GM (m1)) v (in)
kas drukā ĢM M1 (kas ir noteikta ierīce) par sweeped līdzstrāvas spriegumu v (in).

Sveicieni,
EZT

Paldies EZT Es izmēģinātu šodien.Mana mezglu nosaukumi ir dīvaini, jo es esmu radot savu Netlist izmantojot TinyCAD no sourceforge.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back