Skaits veidiem HFSS

H

hosseinali

Guest
HELLO Kāds ir skaits, transporta veidu HFSS nozīmē? kāpēc mēs lietojam no režīms?

Ja mēs dont "definēt skaitu veidiem HFSS, rezultāts būs iekļauti visi veidu mūsu struktūras. Ex. par Taisnstūra / Apkārtrakstam viļņvada, ja jūs dont "definēt vairākus modes => ir daudz režīmā var redzēt TEmn, TEM, TMmn ...

Shalom hosseinali, kā noteikums īkšķis, lai aprēķinātu skaitu režīmiem: saskaitīt metālu ostā atņemt vienu. Piemēram microstrip waveport ir divi metāli (zīmes + zemes), kas nozīmē, jums ir nepieciešams tikai viens režīms. Divu tuvu microstrip waveports ir trīs metālu (no kreisās pēdas + pa labi izsekot + zeme), kas menas jums ir nepieciešami divi režīmi (diferenciālis režīmā un kopējā režīmā). Regards, Itai

Dear all, i ir veidot dobumā, un to baro rievotie viļņvada. (Piemēram, mikroviļņu krāsns) th zemāko rezonanses režīmā dobums ir TE564. Nez, ja man vajadzētu pateikt HFSS atrisināt tikai TE564 režīmā vai arī tas atrisinās automātiski? man vajadzētu izmantot "veidiem" opciju HFSS? Regards

Hi, visiem Eigenmode solvers (HFSS, CST) kārtot režīmi, saskaņā ar Eigenfrequncy. Ar zemāko Eigenfrequncy viens tiks aprēķināts vispirms. Jūsu tādēļ tiešā veidā iegūtu pareizu Eigenmode, ja aprēķins tiek veikti pareizi. F

dārgie thaihoa, i dont vienoties ar jums. Ja u dont definēt režīmā HFSS tikai atrisinājis dominējošais veids ne visiem transporta veidiem. Mēģiniet incerease "režīmā" opciju waveport vedni, jūs redzēsiet, ka laiks palielinās par adaptīvo analīzi. dārgie hosseinali, iekšpusē WG propogation vai dobuma atkarīga no struktūras izmēru. parasti dominējošā režīms ir viens ar 0 un 1 ir (piemēram, TE10, TEM 010) dažreiz. ja jūs apvienot struktūras (piemēram, WG un dobumā) dominējošais režīmā var būt kaut kas līdzīgs TE645 kas ir atšķirīga no TE10 vai TE01. Kā rezultātā dominējošais režīms ir režīms, kas ir visvairāk tuvāk atslēgšanās frekvenci. Offcourse var būt vairāk režīmi nekā dominējošā režīmā. Es iesaku jums, lai mainītu "režīmā" opciju uzbudinājums vedni HFSS.and anlayze jūsu sistēmā. Pēc tam mēģiniet izmantot "zoom reģions" un redzēt formas veidiem atkarībā no tā, cik jūs esat stājušies "režīmā" variantu. uz

Hi Itajs! Man bija jautājums, kā principu, kas apsver iespēju viļņvada portu? Es domāju, ka tā ir ļoti noderīga CPW ostām (piemēram, microstrips, striplines utt ..) Best regards, Itzik

Hi veidu skaits ir vienāds ar nuber metāla savā struktūrā - 1 Thanks

Es domāju, ka tas nozīmē resonace režīmi, un tas parāda rezonanses frekvencēm savu struktūru. Piemēram, ja jūsu struktūras ietver 3 rezonatoru ar vienāda izmēra ... tad vispirms trim režīmiem ir gandrīz tāda pati rezonanses frekvence, un nākamās 3 mods ir vienādas, bet 3 biežāku un tā tālāk. būtu veiksmīgs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back