Skaitliskās Integrācija MATLAB / Simulink

P

powersys

Guest
Es vēlos, lai īstenotu Eq (4) in MatLab / Simulink. Es modelis Ts bloka, izmantojot nulles pakāpes Hold bloku. No sinewave amplitūda ir 1, frekvence ir 1, un fāzes nobīdes ir pi / 2. No izejas amplitūdu, kā redzams attēlā zemāk, ir 100 reizes lielāks nekā amplitūda sinewave. Vai kāds pls padomu, kurš piedalījās Simulink modeli, kas izraisa "pastiprinājums"? (Hint: integrācija sinewave (nobīdīts / pī 2) sniegs "kosinuss vilnis"). Pls ieteikt. Paldies.
70_1188238423.jpg

Kāds ir ZOH frekvence? Kāpēc jūs neesat dalot X pa Ts? Guess: Jūsu izlases periods ir 0.01s

[Quote = Mr.MEB] Kāda ir ZOH frekvence? Kāpēc jūs neesat dalot X pa Ts? Guess: Jūsu izlases periods ir 0.01s [/quote] parauga periodu, par ZOH arī 0.01s. Attached jūs atradīsiet Simulink modeli. Vai jūs pls palīdz koriģēt modeli? Paldies.

Paskaties formulu un zīm. 5 Jūs aizmirsu nodot peļņu Ts. In Simulink tas ir tikai trijstūra vietā beetwen ZOH un Sum bloks.

[Quote = Mr.MEB] pie formulas Look un Fig. 5 Jūs aizmirsu nodot peļņu Ts. In Simulink tas ir tikai trijstūra vietā beetwen ZOH un Sum bloku [/quote]. Got jūsu viedokli ... Tiešām paldies ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 stundas 15 minūtes: [/color] [/size] Faktiski, kā tas vienādojumu (4) darbu? Kas ir "k" un "n"? Paldies.

n ir sākumpunkts, lai summēšana (šeit mēs sākam ar n ir vienāds ar 0) k ir pieturas punkts

[Quote = mobile-tā] n ir sākumpunkts, lai summēšana (šeit mēs sākam ar n ir vienāds ar 0) k ir pieturas punkts [/quote] Lūdzu padomu, kā jūs saistītas ar "n = 0", "k", uc paraugam 5 Fig ... Paldies

hey, lūdzu, kā es varu darīt, kā es varu attiekties uzkrāšanas soli un stor punktu Simulink modeli! paldies jau iepriekš

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back