skaļrunis magnēts lādētājs

Y

yugal

Guest
var kāds man palīdzēt izstrādāt magnēts lādētājs 10 "uz 18" skaļrunis ar tīkla sprieguma. Man to vajag ļoti daudz. pateikties visiem. yugal

čau tpetar, paldies par ātru reply.I atrasts circuit par zemu elektroenerģijas magnēts lādētāju. yugal [COLOR = "sudraba"] --- Atjaunināts --- [/COLOR] [COLOR = "sudraba"] --- Atjaunināts --- [/COLOR]

nē, problēmu neatrisinās man vajag lielāku lādētāju 0,400-600V līdzstrāvas un 800-1000 amp iekasēt lielākus magnētiem. yugal

Es elektromagnēts, cerībā es varētu atkal atdzīvināt magnētiska ar D'Arsonval metru kustības (tas bija vairāki procenti zems). Es ietin ilgu garumu magnētu stieples ap tērauda stieni. Es pieteicos 12V baterijas enerģiju. Tā vērsa vairāki ampēri. Tas bija spēcīgs, bet ne tik spēcīga kā tas nepieciešams, lai būtu. Ja tā saistīta ilgāk par dažām sekundēm, tas sāka uzkarst. Jums nav nepieciešams 800 ampēri. Un jūs, iespējams, nav nepieciešams elektrības jaudas. Pat ja jūs izmantojat mains AC, jums ir palaist to caur diodi nominālā par summu iet caur vadu. Apsveriet mēģina šo eksperimentu, jo jūsu post nozīmē jums ir ieguvuši piekļuvi skaļruņu magnēts. (Ja jums nav piekļuves, tad jums būs nepieciešams samazināt caurumu centrā dome vēlāk jūs līmi uz papīra vāciņu.). Pievienojiet spēcīgu magnētu sākotnējās nepilnības magnēts. Piemēram neodīma tipu. Tas būtu vienkārši pietiekami mazs, lai ietilptu zem balss konuss. Per diagrammā:
81_1342723607.gif
NS stabi būs piedeva. Tas būs grūts, lai vadītu jauno magnētu pareizu polaritāti un pareizu pozīciju. Jums ir jābūt uzmanīgiem, lai novērstu magnētu no lekt no pirkstiem. Ja tas ietekmē metāls tas varētu saplīst. Jūs nevēlaties daļiņas nokļūst telpā ap balss spoles.

čau atvainojos par novēlotu atbildi. Man vajag šāda veida iekārtu yugal

Ko jūs lūgsit nav ļoti bieži, patiesībā es nekad neesmu dzirdējis par to pirms tam. Tas nebūs viegli iegūt risinājumu šajā jautājumā.

Visas tehniskās pastāvīgie magnēti ir "jāmaksā" (magnetized) līdzīgi. Atšķirībā no dažām riskantākās ieguldījumiem šo pavedienu, izstrādājot magnetizācijas vienību varētu sākt ar precīzu aprēķinu par magnētisko ķēdes, kas vajadzīgs signāla stipruma un pulsējoša barošanas avots.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back