sinusoīdu Vs PWM

M

Maverickmax

Guest
Čau

Man vajag zināt, kas ir starpība starp sinusoīdu un PWM, ja izmanto mikrokontrolleru braukšanai invertoru daļa ar IGBT.

Ko es saprotu, ir tas, ka mikrokontrolleru var izmantot, lai Uzmeklēt tabulu sine wave.

Im pārliecināts, ka dažas no microcontrollers ir PWM ģenerators, kas nepieciešams konfigurēt ...

Vēl viena lieta ... man vajadzētu izmantot vienkāršu lowpass filtru (rezistors un kondensators), lai novērstu biežus saturam?

Starp citu, ir iespējams kontrolēt PWM šajā diapazonā starp 2kHz ar 10kHz, koriģējot poga?Maverick Max

čau
ir daudz metodes PWM, viena no tām ir sinosuidal PWM
, kas izmanto sinusa vilni, kas jāsalīdzina ar trīsstūrveida signāls, lai saražotu
PWM vilnis nepieciešama.
attiecībā uz microcontrollere pic 16F877a
ir tik capapilities

ar laba vēlējumiem

Labi

Kura metode ir labākais ziņā rentabli, mazāk laika consumation, uzticamas?

Maverick Max

Neliela Palīdzība Par mehānisko kontrole Jūs varat atrast šeit:
http://m16c.de/PDF/AppNotes/APP_MOTOR/apmc96e.pdf
tas informatīvo lasīt.

Gomez

PIC16877, 76,74,73 ir embeded jaudīga PWM ģenerators.
Jums var rasties izmantot tos

Citāts:ČauMan vajag zināt, kas ir starpība starp sinusoīdu un PWM, ja izmanto mikrokontrolleru braukšanai invertoru daļa ar IGBT.Ko es saprotu, ir tas, ka mikrokontrolleru var izmantot, lai Uzmeklēt tabulu sine wave.Im pārliecināts, ka dažas no microcontrollers ir PWM ģenerators, kas nepieciešams konfigurēt ...Vēl viena lieta ... man vajadzētu izmantot vienkāršu lowpass filtru (rezistors un kondensators), lai novērstu biežus saturam?Starp citu, ir iespējams kontrolēt PWM šajā diapazonā starp 2kHz ar 10kHz, koriģējot poga?

Ja jūs neizmantojiet atsauksmes, ir ļoti viegli. Jūs veidot sintable no Exel. Examle: Izmantojiet funkciju apaļš (1024 * SIN ((2 * 3,14159 * ($ C1)) / 400), 0) 400point vienā ciklā . Ja jums ir atsauksmes, ir grūti ar zināmu kontroli, piemēram, PID, izplūdušo ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back