Simulator apkopošanas vai montāžas procesā?

D

donkey41

Guest
mazliet traks jautājums .. bet tikai jautājums, vai kāds zina kādu simulatoru "apkopošanu" vai "montāžas" process? patiesībā man bija simulējot vienkārša koda bloka MPLAB, kas izmanto bibliotēkas (ražots ar "maestro") .. tiklīdz es opned ietver failu (izmanto bibliotēka kodu), es tikai got sajaukt no pārāk daudz "ifdef" & "ifndef" declrations (vai kāds). Tajā brīdī es domāju par kādu simulators, ar kuras palīdzību es varētu redzēt, (galvenokārt), kas kodu, tas aizņem no ietver failu un citu respectiv faili un (otrkārt), kā tā apvieno tos, lai iegūtu HEX fails. ja šis jautājums ir pārāk stulbi .. tad es atvainojos par to un surogātklikšķus. vēlējumiem.

Hi arī jūsu jautājums nav DUMB.I jāsaka, ka reizēm, kad ēka paketi tas var būt mulsinoši, kas ir iekļauts kur ir slēdzis, lai to ieslēgtu. Par GNU stuff ir nedaudz vairāk pārraugāmai, jo tas parasti notiek par dara lietas. Iegulto envirements tas atkarīgs no katra produkta. Un es esmu affraid ka nav simulatori, lai palīdzētu jums. Vienīgais, kas ir rakt lib dokumentācija, lai uzzinātu, kā konfigurēt to. # Ifdef makro ir galvenais elements, C un montētājam tie ir atkarīgi montētājs, daži izmanto sintaksi netālu c macroprocessor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back