Simulācijas programmatūru dažādām ķēdēm

C

cool.man

Guest
Sveiki visiem, Vai ir vēl kāda programmatūra, piemēram, "elektroniskās darbs bench", ar kuru es varu modelētu dažādus circuits.If jā, kur es varu atrast tos.

ORCAD . Es ceru, ka bez straumēm, vai kaut kas noteikti ir pieejama. Tas ir availabl in isohunt. Jūs varat mēģināt.

multisim, Proteus. gan atbalsta dažas kopējas MCU. izdari un īstenot bin vai hex failu un simulēt.

[Quote = subharpe] ORCAD . Es ceru, ka bez straumēm, vai kaut kas noteikti ir pieejama. Tas ir availabl in isohunt. Jūs varat mēģināt. [/Quote] ORCAD ir simulācijas paketes sauc PSpice. Jūs varat lejupielādēt juridiska studentu versiju par brīvu.

Vai Proteus programmatūra ir bezmaksas, vai licence ir required.i wana Freeware programmatūru

[Quote = engr.hayee] Vai Proteus programmatūra ir bezmaksas, vai licence ir required.i wana Freeware programmatūru [/quote] Vai jums kādreiz dzirdēt par APLAC no Somijas? (Aplac.com) Tas ir ļoti spēcīgs un elastīgs - un students izdevums ir bezmaksas.

Proteus nav bezmaksas. ir vajadzīga licence attiecībā uz course.but jūs varat atrast licences tur vietā es izcelti.

Labāko bezmaksas lieta, ko es ieteiktu, ir LTSpice. Mēģiniet it.Its ļoti viegli izmantot

ir Proteus piemērots imitē mikrokontrolleru balstītu sistēmu?

[Quote = INS-ANI] ir Proteus piemērots imitē mikrokontrolleru balstīta sistēma [/quote] jā tā ir.? jūs vienkārši tiesības noklikšķiniet uz mikrokontrolleru jums izvēlēties no bibliotēkas un tiesības noklikšķiniet uz tā un rediģēt rekvizītus. jūs varat ielādēt. hex failu tur.

Hi, ahmon_abilar kāda ir jūsu e-pasta id.i vēlaties e-pasta u par Proteus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back