M
mamyaa20
Guest
Es cenšos modelētu spirāli mazu antenu HFSS.my antenu jāstrādā pie 434 MHz.Firstly i did ātri slaucīšana simulācijas (no 400 MHz līdz 600 MHz) noteikt rezonanses frekvenci mana design.then I did setup simulācijas šajā biežums ir radiācijas parametrus.Mana problēma ir tā, ka laikā 2 simulācijas man nav tādas pašas rezultātus S11 ar rezonanses frekvenci.Es to izmēģināju mainīt mērķi un konverģences parametri, bet tas nemaina neko.
Jo citādi, es tomēr slaucīšana simulāciju 500 MHz i got 460 MHz, kā rezonanses frekvence ar S11 =- 15dB.
Tad es tomēr setup simulācijas vienā punktā 460 MHz ir radiācijas parametrus, ka frekvences i got S11 =- 0,01 dB.
Tātad Kā es varu proceede ir radiācijas parametrus rezonanses fraquency pēc slaucīšana simulācija
Jo citādi, es tomēr slaucīšana simulāciju 500 MHz i got 460 MHz, kā rezonanses frekvence ar S11 =- 15dB.
Tad es tomēr setup simulācijas vienā punktā 460 MHz ir radiācijas parametrus, ka frekvences i got S11 =- 0,01 dB.
Tātad Kā es varu proceede ir radiācijas parametrus rezonanses fraquency pēc slaucīšana simulācija