simlation novērojumi - kādi ir teorētisku iemeslu,

W

waseem44

Guest
Cienījamie Man ir cita problēma. Daži no novērošanas I laikā simulācija norobežojums, es esmu nezina savas teorētiskās iemesliem apsvērumi ir 1 - es vēroju lielāku lauka intensitāti uz metāla virsmas, un īpaši uz malām, kas ir iemesls, aiz tā slēpjas. Vai būtu iespējams atcelt šīs virsmas strāvas caur sēkļa kameras 2 - Kāpēc nav konstants novājinātās lauka iekšā kamerā. Jomā, dažādu lauka stiprumu var atrasts kamerā. 3 - Beidzot problēma FEKO izmantošanu, kā es varu uz zemes manas norobežojuma FEKO Laipni sniedz atbildi uz savu jautājumu pēc iespējas ātrāk paldies jau iepriekš

1) Ja esat paraugi tuvākajā jomās, kurās jāņem paraugi minimālais attālums ir 1 trijstūra malas garums prom no trīsstūra. 2) Tas ir normāli. Lauki piepeši ap iekšpusē. Ja jums ir ārpus jomas, kas nāk no tikai 1 virzienā, tad jau tas nav simetriska problēmu. Tomēr tā ir laba prakse piemērot elektriskā vai magnētiskā simetrija, ja iespējams. 3) Kā par infinite PEC zemes? Noņemt apakšējā virsma kameras (pieņemot, ka tas ir kvadrāts) un uzlieciet to uz augšu no zemes.

Paldies par ur atbildi Dear es nevaru saprast atbildi uz manu pirmo jautājumu, tas bija par pašreizējo izraisīta uz virsmas, kad tas tiek skatīts no pašreizējām aprēķināšanas iespēja FEKO. Uz malām / līkumu lielāks apjoms strāva ir redzams, kāpēc? noņemot apakšējo sejas un aizstāt PEC palielina lauka iekšā dēļ pārdomas un arī tā nešķiet praktiska, lai to, kas ir kas FEKO risinājumu, lai es varētu zemes manu pilnīgu kameras tostarp grunts seju. paldies par pievēršot uzmanību manas problēmas.

FOT pirmo jautājumu, es domāju, ka tas ir efekts punkts budžeta izpildes apstiprināšanu. Jūs varat uzzināt iemeslu sektas. 2,12 Džeksona Klasiskā Elektrodinamika (trešais izdevums).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back