SIM900 sūta atbildes uz AT un / vai AT CGATT = 1 komandu kā + CFUN: 1 IERAKSTĪT

A

AshwinDubey

Guest
Sveiki visiem .. Es esmu strādā pie SIM900 un kad es nosūtīt komandu pie tā atgriežas + CFUN: 1 ievietota un nekas pēc šo darbu, tas ir, AT + CGATT = 1, tad sāk atgriežas kļūda. Man ir nodots 1 + CGATT = cilpa, bet tas atgriežas ERROR par visiem komandu instancēs. Nemainot kodu, kad AT komandu tiek nosūtīta un atbildes saņēmām ir OK + CPIN: READY, viss pēc tam strādā labi. Bet pats kods nedarbojas, ja AT komandu neatgriežas gatavs. Ko dara + CFUN: 1 Ievietots līdzekļi .. kāpēc AT + CGATT = 1 atgriež kļūdu, ja šī atbilde ir ieguvuši no AT komandu ... jebkuru palīdzību būtu daudz appreciated ... Thankyou ...

Tā ir daļa no koda, kas tiek izpildīts par varu ... Šis tests pārbaude tiek darīts, lai, ja modems detectes SIM ar modemu ... Tad tas drukā IERAKSTĪT ... tad tas reģistrē un kļūst gatavs .... tad tā var pieņemt jebkuru komandu no lietotāja .... bet neatkarīgi komandu jūs tam atkal drukāt tas nozīmē, ka modems kļūst restart atkal un atkal, un neviens komandas strādās vēlāk ... tā problēma ar barošanas .. surrent reitings nav pietiekami .. izmantot 12V/1A par modemu

Thankyou par palīdzību .. tas šķiet loģiski .. arī vēl viena lieta ir, bet pievienojot ierīci tīklam, kas deleģē AT CGATT = 1 Man vajag saglabāt sūtīt to dažkārt (5-6 reizes), un tad man atbilde Labi. Kāpēc tas notiek tik ilgi ...

vispirms pārbaudīt to hyperterminal un redzēt, ja pati problēma ir tur, pārbaudot modemu tikai ... Tas ir dos mazliet vieglāk atkļūdošanas .. Es ceru, ka jūs reģistrējoties GPRS pirms pievieno, nosūtot komandu pie # GPRSMODE = 1 Labi AT + CGREG = 1 Labi AT + CGATT = 1

Tā ir daļa no koda, kas tiek izpildīts par varu ... Šis tests pārbaude tiek darīts, lai, ja modems detectes SIM ar modemu ... Tad tas drukā IERAKSTĪT ... tad tas reģistrē un kļūst gatavs .... tad tā var pieņemt jebkuru komandu no lietotāja .... bet neatkarīgi komandu jūs tam atkal drukāt tas nozīmē, ka modems kļūst restart atkal un atkal, un neviens komandas strādās vēlāk ... tā problēma ar barošanas .. surrent reitings nav pietiekami .. izmantot 12V/1A par modemu
paredzēti ouput uz PS ir 4,1 V. Ieteicams regulators ķēžu konstrukcijas ir dots 21 lapā. http://www.simcom.us/act_admin/supportfile/SIM900_HD_V1.01 (091.226) pdf .

pārbaudīt spriegumu, nosūtot uz komandu, kā parādīts pdf failu .... tas vienmēr ir nominālais darboties modemu pie 5V ar 1A pašreizējo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back