sim300 + saņem sms 8051 + C kodu

G

gravi

Guest
Hi everybody, tas ir Ravi iepriekš darbojusies SIM100S un katrs bija labi, bet tagad Im mēģina strādāt ar SIM300 ver 2,04 man bija iespēja, lai ieslēgtos modemu, izmantojot ieslēgšanas / izslēgšanas taustiņš un spēj pārbaudīt ar AT komandas labi, Mana problēma ir modems nav atklāšanā SIM karti (SIM VDD = 0, kas būtu 1,8 3.0V). man nebija iespējams saņemt RDY pēc ieslēgšanas, bet es atradu EXT VDD kā 3.2V tikai pēc tam man Jauda, izmantojot ieslēgšanas / izslēgšanas taustiņu, lai man ir dota AT + CSDT = 1 Vai man ir nepieciešams darīt Programmatūra komandas, izņemot AT + CSDT = 1. Pateikties jums, Ravi

sveiki Ravi es domāju par jaunattīstības GPS modemu, izmantojot SIM100 GPRS funkciju. bet man nav nekādu dokumentu malā no datu lapas. Jūs varat man palīdzēt? paldies

Tikai Hardware dizains dokumentiem meklēt google atkarībā no versijas modemu

Esmu meklēja, bet nav atraduši to, ko man vajag. vai jūs varētu man palīdzēt? Lūdzu, man vajag par manu projektu. kas man nepieciešams, ir API ceļvedis un pin diagrammā. paldies

Esmu strādājis ar sim300 pirms tam. es varu dalīties pieredzē ar u.

var u man pateikt, kur iegūt AT komandu docs, datu lapā, un visi saistītie dokumenti, pateicoties

[Quote = wclee] Man ir strādājuši ar sim300 pirms tam. es varu dalīties pieredzē ar u. [/quote] Lūdzu, man vajag breakout kuģa - kur es varu saņemt vienu? Modulis ir pārāk mazs, lai lodēt ar rokām, lai arī tiem dažiem pasta smd savienotāji Es zinu, es būs skrūve viņiem visiem, ja es mēģinātu. Paldies ~ B
sim300_evb.JPG

[Quote = PRD] ds18s20 Jūs varat uzdot tirdzniecības aģentu, jūsu reģionā, lai SIM300 EVB, lai iegūtu vairāk informēt par aģentu skatīt sim.com mājas DPR [/quote] Nu problēma ir tā, ka tie dont pārdod vienu vienību - viņi vēlas kāds no Nokia viņiem piezvanīt un pateikt, hey frants Es gribu nopirkt 50g Jūsu moduļus. Ja es pērku vienu borta, kas ir neliela daļa no puisis BMW nomas maksas, lai neviens aprūpes ~ B

ds18s20 Dārgais, Kad es attīstīt ar SIM300, es lūdzu sazinieties pie manas atrašanās vietu www.sim.com . Viņi man pateikt, lai sazinātos modulis no excelpoint http://www.excelpoint.com/ MOQ ir 5 modulis un 1EVB Ja jūs vēlaties iegādāties 1 modulis un 1EVB mēģiniet šo saiti http: / / www.icdshop.net/category.asp?select1=4&list=yes Šī ir vieta, es zinu, pārdošanas SIM300C moduli un novērtēšanas iestādi SIM300C MODULE cenas 2290 Vannas / gab SIM300C EVB cenas 6800 Vannas / gab PRD

Dude, 6,800.00 THB Taizemes bāts = $ 203,897 USD, jūs kidding me. Breakout kuģa jābūt ne vairāk kā $ 30 no fab mājas, tikai tad, ja kāds bija laiks to darīt Gerber failus un pēc tam lodēšanas SMD savienotājs ($ 1 daļa) un daži RS232 daļas. Wow anyway, bet paldies par info! Novērtēt atsauksmes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back