Silicon Temperatūras sensori

P

Power-MOSFET

Guest
Hi,

Man ir pāris (KTY 10-62) temperatūras sensoru.un es gribētu zināt, lai izmantotu tos.Man ir meklēt tīklu, bet neatrada neko noderīgu.ja kāds ir, ir saikne ar ķēdi, kur, kas parāda, kā izmantot šo programmu.

datu lapā var atrast šeit, bet tā diezgan bezjēdzīgi

http://www.datasheetarchive.com/KTY% 2010-62-datasheet.html

Paldies.

Quote:

datu lapā var atrast šeit, bet tā diezgan bezjēdzīgi

paldies par jūsu atbildi.

bet es joprojām dont zināt, kā lietot ierīci.Man ir mikro kontrolieris un vēlētos izmantot šo ierīci, lai parādītu temperatūru.es varu izmantot ADC?ja jā, kā aprēķināt temperatūras vērtību.

Kā jūs pasākums pretestību ar mikroprocesoru iekšējo ADC?Vienkāršākais risinājums ir sprieguma dalītāju.
Jo ADC izmanto spriegumu, jo tas ir atskaites vairumā gadījumu rezultātā var samazināt līdz ratiometric mērījumu,
gadījumā ususal 10-bitu ADC jums:
NADC = Rx / (Rx R0) * 1024

Labākā metode, lai aprēķinātu temperatūrai galvenokārt ir atkarīga no paredzēto precizitāti un temperatūras diapazonā.Uz ierobežotu
diapazonā, lineāra tuvināšana var būt pietiekams.Pretējā gadījumā jūs varat izmantot meklēt-up tabulu interpolācijas vai aprēķināt polynominal
atbilst vai nu ADC vērtību temperatūra vai rezistenci pret temperatūras maiņas.Tas ir vienkārši piemērota matemātika.

Kā trūkums, sprieguma dalītāju ķēžu izmantot tikai daļu no ADC diapazona.Uz karti temperatūras intervālu, kas interesē
pilna ADC diapazona, jums ir nepieciešams vismaz viens OP.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back