signālu pārstāvību?

D

david753

Guest
Parasti, mēs varam redzēt ir divu veidu signālu pārstāvību relatīvā elektroniskās grāmatas.
Pirmais pārstāvība ir Vm * cos (WT).
Citas pārstāvniecība Vm * exp (WT).

Vai kāds var izskaidrot to sīkāk?
Man bija sajaukt ar šo jautājumu uz ilgu laiku, bet daži cilvēki var sniegt man atbildi.

otrais ir exp (jwt), kas ir vienāds ar coswt j sinwt

tāpēc cos (WT) = re (exp (jwt))

pārstāv signālu ar exp (jwt) ir phasor anlysis: mēs izmantojam phaor analīzi, lai vienkāršas analīzes shēmu.tādēļ, ja jūs refre uz phasor analīzes shēmu jūs saņemsiet iemeslu sīkāku informāciju.

exp (jwt) ir sarežģīts signāls.ir tikai viena puse spektru, bet cos (WT) ir reāls signāls, un tas ir gan sānu spektru.Parasti baseband signāls ir komplekss signāls (PSK, QAM, uc), lai mēs rakstām exp (jwt).tā reālu vārdu, lai veids, kā radīt sarežģītu signālu izmantot kvadrātiskās modulācijas (vai IQ modulatoru).

exp [j? t] = cos? t jsin t
exp [-j? t] = cos -? t jsin? t
Pievienošana dod
exp [j? t] exp [-j t] = 2cos? t
cos? t = [exp [j? t] exp [-j t]] / 2

Jo reālajā pasaulē, ir vienīgais reālais daļa no exp (jwt) pastāv.
Mēs izmantojam exp (jwt) par pārstāvību signāls ir tikai ērta matemātiskās operācijas.
Vienlaikus, Furjē sērijā formula, ieejas signālu ir izmantot reālu tikai daļēji.
Ja ir tikai īsta daļa no kompleksa pārstāvību pastāv, nav nozīmes, analizējot fāzē variants.
Es esmu labi?

Iedomāts ir reāla pietiekami.Mēģiniet mērīšanas strāvas caur reaktīvas.Mēģiniet darboties 1000 zirgspēku elektromotoru bez darot kaut ko par slodzes koeficients (reaktīvais daļas jaudas), un redzēt jūsu enerģijas rēķinu par mēnesi.

Kad jūs teikt signāls PĀRSTĀVNIECĪBAS, atcerieties, tā tikai pārstāvību.
Praktiski tas būtu tieši tāpat pārstāvība ir jautājums par dizainu.

Tātad mūsu mērķis ir vienkāršot pārstāvību un iegūt, cik vien mēs varam iegūt praktiskas viļņu forma.

Vispirms ļauj veikt Pirmajā gadījumā Kosinuss vilnis pārstāvību.Šīs ir reālas viļņiem.Vai Apskatiet radīja viļņus, kad akmens ir droped uz ezeru.Mēģiniet to pārstāv, domā par kosinuss viļņi, un tur jūs ar labāko risinājumu.
Ko man cenšas pateikt, ir, ka ir vairāki konkrēti gadījumi, kas seko kosinuss noteikumu.tātad mēs atklājam, ka pārstāvību gan vienkāršas un praktiskas.

Bet tur bija dažas problēmas ar kosinuss pārstāvniecībām.Tāpat kā vēl bija vairāki signāli, ko nevar viegli nosaka kosinuss noteikumiem.Say, piemēram, iekasēšanas un izkraušanas ciklu kondensators.
Tas palielina ļoti ātri (vai exponetially).Un līdz ar to radās šis exp reprepresentation tikt galā ar vēl vairākiem signāliem.
Visbeidzot šie signāli ir intereralted un līdz ar to matemātiskie modeļi tika izmantoti, lai savstarpēji šiem diviem pārstāvību.

Un tas ir iemesls, kāpēc šodien mēs izmantojam abas šīs pārstāvniecības.
Kuriem viens jūs izmantojat ir apllication un lietotāju īpašas.
Es ceru es skaidri, vismaz nedaudz!

Sistēmā viedokļa, ir R, L un C komponentu sistēmā.
Tātad, sistēma vienādojums var raksturot kā sarežģītu formāta, piemēram, R jXL, R-jXc.
Bet, Signal viedoklis, ja komplekss pārstāvība pastāv reālajā pasaulē.
Kā veikt gan signāla avotus, cos (WT) j0 un cos (WT) jsin (WT)?

cos (WT) = sin (WT pi / 2)
Pamatā tie ir viens un tas pats.
Tikai atkarīgs sākuma viļņu jums novērota.

Varat izmantot signālu ģenerators, lai cos vilnis un pēc tam
jums cos (WT) j0.

Jūs varat maiņās šo cos vilnis PI 2 / un Jums ir grēks (WT).
Pievienojot abi signālu Jūs varat cos (WT) jsin (WT)
Lūdzu ignorēt, ka "j".
cos (WT) jsin (WT) = cos (WT) sin (WT) reālajā pasaulē.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back