Sigma delta modulators - SNR vai SNDR?

L

ljy4468

Guest
Dear all locekļiem. Esmu jautājums par SNR un SNDR. Jo Nyquist pārveidotājs ir atšķirība starp SNR un SNDR, protams. Bet SDM, gandrīz visas nelieto terminu "SNDR". un ENOB var iegūt SNR. Es domāju, ka tas notiek tāpēc, ka traucējumus ir ārpus joslas. Tas ir labi? Paldies jau iepriekš

Jo SDM kaut ko no signāla joslas platums ir vajadzēja būt atsijāti, un līdz ar to netiek izmantota SNR aprēķiniem, tomēr visas signālu joslas platums tonis joprojām ietekmē SNR un SNDR. Kas Nyquist ņemšanas visu joslas platums ir signāls, joslas platumu un tāpēc ir jāņem vērā. Bupesh

Parastos ADC's, kvantēšanas troksnis nav veidota, lai jūs iegūtu slavenā rezolūciju vienādojumu SNR = 6n dB Tomēr sigma-delta veidošanā tiek izmantots samazina iekšjoslas kvantēšanas troksni. Bez tam, iztveršanu lieto arī, kas palīdz samazināt quantiztion troksni blīvumu. Abos gadījumos sndr ir svarīga, bet sigma-delta modulatoru ir mazāk tendētas uz nelinearitāti nekā Nyquist likmi ACP (cik es zinu, nav gluži pārliecināts). Varbūt tas ir veids, kā sndr ne bieži izmanto

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back