Sigma-delta modulators integrators jautājums

L

ljy4468

Guest
Hi visiem ~ Man ir jautājums par SDM s intgrator. kad mēs modelis integratoru kā z-domēna (skat. attatched) kādu grāmatu (analogais integrētā shēma dizains: Martin) paskaidrot kā (b) bet daži grāmatu (Richard Schreier) paskaidrot integratoru kā () kāda ir pareiza? Es esmu tik sajaukt. Kāds dod man palīdzēt, lūdzu Paldies jau iepriekš

patiesībā otrais ir v / u = (Z ^ -1) / ((Z ^ -1) -1) Es domāju, otrais ir izmantots viens, kā tas ir kavēšanās priekšu ceļā

Paldies, safwatonline! kāda ir atšķirība, ka kavēšanās priekšu ceļš? paskaidrojiet man sīkāk, lūdzu

tikai otrais ir kavēšanās, salīdzinot ar viena pirmā

Abi ir integrētāji ti gan sniegs jums nepieciešamo NTF (1-z ^ -1). Vienīgā atšķirība ir tā, ka STF no pirmā = 1 kamēr otrs ir z ^ -1, kas ir vienkārši aizkavēt (ti izeja ir tāda pati kā ievade, bet ar kavēšanos). Dažreiz, kad jūs īstenot digitālās SDM (kā PLLs IR DAC), jums ir nepieciešams reģistrus jānovieto uz priekšu ceļš nav atgriezenisko saiti vienu līdz samazinātu savu kritisko ceļu un enalle augstāku pulksteni ātrumu (pati ideja, kā pipelining). Arī par augstu pasūtīt vienu cilpas, tas var ietekmēt stabilitāti (bet es neesmu pārliecināts par to).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back