SI Prog No Pony Prog?

R

RollingEEE

Guest
Sveiki, Vai kāds no jums izbūvēta Lancos "SI Prog? ( http://www.lancos.com/e2p/siprog_base.png ) Man ir daži jautājumi: 1. Kāpēc autors lūdz neizmantot 78L05 IC? 2. Kā jūs izmantojat džemperi? 3. Kāds ir džemperi nolūkam kā Q6 kolektors vienmēr ir īssavienojums ar sprieguma regulatoru ieejas 4. Kāds ir ēdināšanas neregulētu ārējo barošanas ar 7 pin mērķis? 5. Vai tas tiešām labāk nekā STK200 saderīgs paralēlas versijas? (Ja jā, tad kā?)

Hi Rolling, atbilde uz jūsu jautājumu: 1. Jūs varat izmantot 78L05 ar nekādu problēmu, 2. Džemperi ir pārejai ext ar int varu, es izmantot int barošanas avots (šis variants nestrādās uz jebkura datora, atkarībā no pašreizējā uz jūsu mātesplatē), 3. Izmantojiet Q6 anyway, 4. 7 Pin ir kāda ierīce, kam nepieciešams vairāk enerģijas 5V, piemēram, MDA2061/62 (šajā gadījumā izmantot kādu jaudas sūknis ...), 5. Man nav pieredzes ar STK Mans sugestion jums, izmantojiet ext jauda variantu, un vietā Z1, Z2, Z3 izmantot 5,6 V diodi nevis 5,1 V Work ļoti smalka Regards

thanks. Es sapratu vara nosusināšana bija vienkārši lieka, tāpēc es vienkārši izlaist tos. I use 5.1V Zener diodes un viņi strādā labi. Rakstīšanas ātrums ir nedaudz lielāks par Pētera Fleury ir STK200 saderīgu, bet pārbaudīt ātrums bija tāds pats.

hi visiem do u ir komandu sarakstu kārtas programmēšana atmega8535/16 mikrokontrolleru, lūdzu, sniedziet man, es vēlētos darīt, izmantojot SPI (MOSI, MOSI, SCK) līniju. ļoti steidzami

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back