SI 7300 Stepper motors vadītāja Circuit

C

cation007

Guest
Man ir Stepper motors pasargāt no printera. Es varu redzēt, ka tas vērš 1.3A/ph. Es arī izglāba SI 7300 mikroshēmām no tā. Es cenšos vadīt motors ar šo mikroshēmu, bet nespēj to darīt ... I dunno y. Elektroenerģijas piegādi mikroshēma tika 12V 3A. Es gribu zināt, klāts ar gudronu, tas nestrādāja coz šīs zemsprieguma! Esmu pārliecināts, ka gan dzinēja gan vadītāja chip strādā! Vai kāds PLZ man palīdzēt! r kāds, kurš ir apritē, kas izmanto 7300? Paldies jau iepriekš!

Ko jūs izmantojat, lai ražotu ierosināšanas signālu? SI7300 satur tikai vadītājiem, bet jums ir nepieciešams, lai radītu signālu no citas ierīces, parasti micro.

Es manuāli satraukti 5 V, izmantojot sprieguma regulators

Šajā gadījumā ir ļoti grūti pateikt, ja motors ir kustīgs, ņemot vērā nelielos posma lielumu. Vai jums aizšmaukt līdz micro? Vai vismaz oascillator un daži FF ir?

Jums tiešām ir nepieciešams, lai radītu soli un virziena signāliem vai nu mikro vai 555. Ar 555, radīt pāris 100 Hz kvadrātveida vilnis un tad manuāli pārslēgties virzienos. Tāpat pārliecinieties, ka jums spoles pareizi vadu. Jūs varat pateikt, kura rezultātā iet to pašu spoli ar shorting tos kopā - ja motors ir grūtāk pagriezt ar roku, tad viņi ir ar to pašu spoli. Ja tā vienpolāri motoru, tad jums būs nepieciešams, lai noskaidrotu centrs krāna. Starp citu, ar "rokas ierosme" (izklausās kinky ...) jums vismaz vajadzētu saņemt vismaz nelielu paraut Phil

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back