Shematisks vēlējās - Oatley Electronics K055 6J6 vārsts preamp!

A

anzic

Guest
Sveiki visiem, es esmu izmisīgi meklē par shematisks kopiju Valve preamp komplektu, Austrālijas kompānija Oatley Electronics izlaists atpakaļ 1996, un elektronikas Austrālija Featured 1996 gada septembrī. Tas izmanto 2 6J6 vārstiem kā preamp un ilgst no zema sprieguma. Tas bija Kit numuru 055, un tur bija k055.pdf pieejamu tās tīmekļa vietnē, kas tagad ir aizgājuši, kas bija shematisks tajā. Pat no Electronics Austrālijas atpakaļ izdot kopiju no 1996 gada septembrī būtu awesome. Wayback mašīna nešķita indeksēt pdf pielikumiem tajā laikā. Ja kāds ir kopija, es būtu ļoti pateicīgs. :) Ar cieņu, Anzic.

Hi Keith, es redzēju, ka vietā, bet pirms, un tas būtībā ir pārstrādāts versiju oatley komplektu, un neparāda oriģinālo barošanas shematisks vai nu (12v uz 60V slēdzis režīmā invertoru). Oatley vietne izmanto, lai ir k055.pdf, bet aprunāt, šķiet, atrast nekur tagad. Paldies anyway, mate. Es paturēšu meklē, bet nedomāju, ka es to atradīs tagad ..... Anzic.

Thanks Keith. Es tikko reģistrējies tur (Jā, apbrīnojami nekad nav redzējuši, ka vietā), un mēs redzētu, vai kāds ir kopiju. Es domāju, ka noteikti ir jābūt kopija peldošs ap kaut kur uz neto, bet lietas tiešām izzudīs diemžēl ... Cheers, Anzic.

Got to! Patiešām noderīga puisis uz citu forumu bija skenētas kopijas oriģināla EA rakstu un Oatley piezīmes. Awesome gabals luck. :)

Esmu gandarīts, jums atrast to. Vai tas bija par diyaudio forumā? Keith

Nē tiešām, tas bija Atomic MPC dators forums visās vietās. Tieši tā notika, ka kāds būvēts viens no šiem komplektiem tur gadus atpakaļ, un vēl bija docs. :)

Dažus gadus atpakaļ, Melbourne Valsts bibliotēka bija kopijas Electronics Austrālijas atpakaļ, kad tas tika Radio, TV un vaļasprieki. Es nezinu, ja tie ir vēl darīt, bet, ka būtu vērts mēģināt, ja kāds vēlas, lai kopētu EA rakstus. Tās noteikti ir kopijas silikona mikroshēmu. Valsts Bibliotēkas Ci kapitālu var arī glabāt kopijas, jo īpaši Sydney.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back