Shematisks USB PIC Programmētājs

H

Husanto

Guest
Hallo .. Es gribu būt shematisks USB PIC Programmētājs, var jebkura iestāde man palīdzēt? Jo es veikt PIC programmētājs JDM2 izmantojot seriālo DB9, taču tas programmētājs nevar izmantot klēpjdatoru to lejupielādēt, daudz izmantojot PC Dektop to izmantot . Tātad, es vēlos, lai citu programmētājs izmantot to ar klēpjdatoru thanx

Ir apskatīt PICkit2 uz mikročipu. Tas ir ļoti lēti. Jūs varat atrast shēmas, programmaparatūras un programmatūras, kods par visu lieta par mikročipu.

Hai .... Daži zina par 6 DMX Normandijas reostats Pack projektu, izmantojot PIC. lūdzu palīdzēt me.thanks iepriekš

Jūs varat darīt ko K128 sevi no kitsrus vietnē
Ja vien jūs tiešām pievienots ideju montāžas komplektu, es gribētu izvēlēties PICkit 2. Jūs varat saņemt pilnīgi samontēts / pārbaudīta bloku tieši no Microchip mājas lapā zem $ 40 (neieskaitot kuģniecības).

Hi tur Pranam! Man bija jautājums, ja programmētājs izkārtojums uz saites jūsu sniegto ir zem galda džemperi? BRD failu atšķiras no PCB izkārtojumu konkrētā PDF failā. Vai jūs vienkārši apstiprināt vai ir vēlu stundas tiešām kļūst ar mani? Ja iespējams, jūs varat arī nodrošināt komponentu pārklāt par PCB doto? paldies Ragav PS Atvainojiet par izrok patiešām vecs amatu, bet es biju diezgan kas steidzami ir vajadzīga PCB dizains ASAP. Paldies!

Vai jūs varat Noskaidrot Jumper (ja tādi ir) savienojumi uz kuģa? Es esmu vajadzīga šī valdes ASAP. Paldies!

I dont atcerēties par džemperi. Coz Man bija tā manā kolekcijā un tika saglabāts no dažiem attēli. Teica PCB bija paredzēta konkrētā shematisks. (PICkit2 Lite no Blueroom) Jūs varat izsekot PCB vai sākt montāžu, kā vienu shematisks un jūs, protams, atrast, kur jums ir nepieciešams džemperi. Parādīts izkārtojums ir lodēt pusē izkārtojumu. Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back