Shematisks ieraksts rīki

M

mlxsae

Guest
Vai kāds padomus man shematiskās ieceļošanas rīkus, kuru tās izmanto ASIC plūsma? Thnx! S.

Mentor grafika. arī u ir līdzekļi no ritms, lai allegro

No Cadence Jūs acan arī izmantot shematiskus uzņemt ar Virtuozs shematisks redaktoru.

u var izmantot kadence virtuozs shematisks redaktoru

Jautājums ir kinda bezjēdzīgi. Jā, jūs varat saņemt Cadence shematisks komponists vai mentoru shematisks ienākšanu, bet arī ORCAD vai diezgan maz citu instrumentu, bet tās pašas par sevi nav vērts daudz incase jūs nevarēsiet palaist simulāciju vai izveidot izkārtojumu. Par ASIC plūsmas Jums mijiedarbību vai pati pēc savas rīks nav nekādas vērtības, lai gan ir labākais Visumā. Es izmantoju Cadence shematisks komponists ar Spectre un Virtuozs izkārtojumu + autorouters trešās personas datori. un skatītāji (atkal trešās personas), kā arī veidot Vārti atkal no cadrence. Vai es varu izmantot Mentori Dizains arhitekts un IC staciju un ELDO un ADA .... becase PDK mērķis ir strādāt ar šiem instrumentiem. Ja jūs vēlaties, lai tikai pievērstu shematiski lietošanas ORCAD vai kādu bezmaksas rīkus.

Ir vēl viens ļoti labs un bezmaksas rīks, ko sauc ELECTRIC. Informācija par Electric ir pieejama hxxp: / / www.staticfreesoft.com/ un rīku var lejupielādēt no ftp://ftp.gnu.org/pub/gnu/electric/electricBinary-8.01.jar Es pašlaik izmanto to izvietojumu un jaunāko versiju 8,01 ir tiešām foršs. Jūs varat izmantot WinSpice (pieejama arī bez maksas), kas simulē savu ierakstu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back