setup un turiet laiks CPLD's

L

lucbra

Guest
kāds var paskaidrot man gūt labumu no 0 (nulle) vai negatīvas turēt laika CPLD's

Man teica, ka max2 ir pozitīvs turēt laiks un tas ir slikti, bet es nesaprotu, kāpēc.

setup laiks ir pirms pulksteni malas, turiet laiks ir pēc clk malu, labi?

Ahhh ..vecas labas Tsetup un Thold ....Šajā divi parametri Sequential parametri EPLD, PALS.GALS ..tie ir obligāti jāievēro ..
Tsetup ir nepieciešamais laiks (min) signāls, kas LATCHED ar pulksteni ..
Pretējā pulksteni nebūs redzēt to ..Ja šis signāls ir mazāks nekā tas ir nepieciešams ..Tā priekšējā joprojām ir pavairošanas un neieradīsies, kad pulksteņa tas.
Thold Vēl viens svarīgs laiks (min) daudz laika nepieciešams, lai būt klāt
Tātad, ja CLOCK ir ieslēgta .. CIRCUIT ir stabils un paliek stabils.

VERY FAST ĶĒDES ir ļoti maza Tsp un THD prasībām ..Bet tie vienmēr būs> 0 ..Nulles FILOSOFICAL VALUE ..negatīvā nozīmē, ka tā nevar būt ..0 būs vienmēr nozīmē Pico sekundes ...elektrons lekt no viena atoma uz otru tā joprojām prasa laiku ..IN ELECTRONICS tsetup vai thld ZERO ir tik mazs, ka pulkstenis ir tik lēni jāizskata.

Jā, bet ierīce pati atrributes, ja Th ir negatīva vērtība, kas nozīmē, ka vajag vairāk īsā laikā turiet.

Tātad, ja es saprotu, tu labi, ja laika ziņojumā sniegts Th of-5.05ns, tas nozīmē, ka FF ir unsensitive lai ieslēdzot uz pulksteni.Pozitīva vērtība palēnināt sistēmas, labi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back